29 / 03 / 2024

kılıçoğlu panorama koç life

kılıçoğlu panorama koç life

Kılıçoğlu İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Panorama Koç Life Konutları'nda daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 300 TL...

Panorama Koç Life metrekare birim fiyatı 6 bin 300 TL!

İstanbul Avrupa yakası Sarıyer bölgesinde inşa edilen Panorama Koç Life projesi Kılıçoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor...

Panorama Koç Life 'ta metrekare birim fiyatı 6 bin 300 lira!

Panorama Koç Life 'ta metrekare birim fiyatı 6 bin 300 liradan başlıyor, projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleksler bulunuyor...

Panorama Koç Life nerede? Havadan videosu!

İstanbul Avrupa yakasında hayata geçirilen Panorama Koç Life projesi Kılıçoğlu İnşaat imzası taşıyor. 6 blok halinde inşa edilen Panorama Koç Life projesi 304 adet konut ve 24 adet ticari birimden meydana geliyor.

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul Havalimanı yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Havalimanını ile ilgili sorusuna yanıt verdi. İşte o yanıt...

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Afyon'daki kentsel dönüşüme eleştiri!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Afyon'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan apartman görevlilerine çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sefaköy Kültür Merkezi'nde İstanbul 3. Bölge apartman görevlileri ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada bu tür toplantılarda sorunu yaşayan kişilerin düşüncelerini açıklamalarını önemsediklerini söyledi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan okul kantini kiralarına düzenleme önerisi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, okul kantinlerinden bir süre kira alınmaması, kiralardan stopaj vergilerinin kaldırılmasını önerdi.   

Kemal Kılıçdaroğlu: Emlak vergisinden muhtar da pay alsın! 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu videokonferans yöntemiyle görüştüğü muhtarların sorunlarını dinledi ve “Her birinizin oturduğu mahallede Belediye emlak vergisi alıyor mu? Alıyor. O mahallede yaşayan vatandaş niye yüzde 1’ini muhtar bütçesi için ödemesin?" dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Esnafa kira desteği verilmeli!

Partisinin Kovid-19 Danışma Kurulu toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Esnafa kira desteği verilmeli. İşsiz kalan yurttaşlarımıza hak ettikleri gibi İşsizlik Sigorta Fonu’ndan gelir desteği verilmeli'' dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin büyükşehir ve il belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'dek kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin, "Gönlümüzde yatan merkezi hükümet ile yerel yönetimler arasında karşılıklı güçlü bir diyaloğun olmasıdır" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Emlak vergisi payının düşük bir miktarı muhtarlara verilebilir!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, "Emlak vergisi payının düşük bir miktarı muhtarlara verilebilir" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul soruşturması çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan incelemeyle ilgili, "İmamoğlu, nerenin Büyükşehir Belediye Başkanı, İstanbul'un. Kanal İstanbul'un, İstanbul için bir felaket olduğunu biliyor mu, biliyor" diye konuştu.

kılıçoğlu panorama koç life Haberi

kılıçoğlu panorama koç life

İstanbul Avrupa yakası Sarıyer bölgesinde inşa edilen Panorama Koç Life'ta toplam 304 adet konut ve 24 adet ticari bulunuyor. 



Panorama Koç Life projesinde daire teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. Sarıyer Panorama Koç Life Konutları'nın sosyal imkanları arasında cafe, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, kapalı otopark mevcut. 




Panorama Koç Life Sarıyer Kılıçoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks konut seçenekleri yer alıyor. 


Banka kredisi kullanılaran konut sahibi olunabilen Panorama Koç Life'da dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 300 TL'den başlayan...