16 / 04 / 2024

Kiptaş Çatalca projesi 2016

Kiptaş Çatalca projesi 2016

Kiptaş Çatalca Konutları 139 bin 750 TL fiyatlarla satışa sunuldu. 6 katlı 180 blok olarak planlanan Kiptaş Çatalca Konutları projesinde 20 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor. İşte detaylar...

TOKİ'den Çatalca'ya 648 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Çatalca projesinde 648 konut yer alacak.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 yeni konutluk dev proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi ihalesi için geri sayım başladı. Ferhatpaşa Mahallesi'nde yükselecek olan projede 648 konut yer alacak.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 konutluk yeni proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha geri sayım başladı. Çatalca Ferhatpaşa'da yer alan projede tam 648 konut bulunuyor.

TOKİ'den İstanbul'a tam 648 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Çatalca projesi için merakla beklenen yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ'nin Çatalca projesinde 648 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'a dev proje müjdesi! Bu ilçeye tam 648 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Çatalca projesi için start verdi. Paylaşılan detaylara göre, TOKİ'nin İstanbul Çatalca projesinde toplam 648 yeni konut yer alacak.

TOKİ Çatalca 2023 projesi için beklenen o tarih resmen geldi! Tam 648 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Çatalca 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... Tam 648 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için yeni tarih resmen açıklandı! Tam tamına 648 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için yeni tarih resmen açıklandı... Tam tamına 648 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın...

10 soruda TOKİ İstanbul Çatalca 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Çatalca Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da 50.000 konut yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Çatalca Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

KİPTAŞ Pendik projesi görücüye çıkıyor!

KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilecek Çamçeşme projesinin tanıtımı bu ay yapılacak. Dev projede kaynak geliştirme çalışmaları devam ediyor. 

KİPTAŞ Pendik Projesi geliyor!

Geçtiğimiz ay Tuzla Meydan Projesi'ni hayata geçiren KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yakın zamanda Pendik'te yeni projenin hayata geçeceğini dile getirdi.

KİPTAŞ İstanbul projesi anketinin sonuçları belli oldu!

KİPTAŞ, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni bir proje inşa edecek. Proje kriterlerinin belirlenmesi için başlatılan anket 17 Mayıs'ta sona erdi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projenin çok yakında açıklanacağını belirtti.

KİPTAŞ İstanbul projesi anketinde son gün!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da hayata geçirilecek proje için yapılan anket bugün sona eriyor. İstanbulluların söz sahibi olacağı proje Anadolu Yakası'nda hayata geçecek.

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın ticari alanları satışa sunuluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 2.138 dairenin yer aldığı Çatalca Konutları meydanındaki 18 adet iş yerini teklif alma usulü ile satışa çıkarılıyor. Ticari alanlardan satın almak isteyenlerin 21 Aralık Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 

Kiptaş Çatalca projesi 2016 Haberi

Kiptaş Çatalca projesi 2016


6 katlı 180 blok olarak tasarlanan Kiptaş Çatalca Konutları projesinde 83 ve 85 metrekare daire seçenekleri sunuluyor. Projede dairelerin net alanı 63,87 metrekare ve 65,33 metrekare. 2 bin 138 konutluk planlanan proje 24 ayda teslim edilecek. 


Kura Yok

Kiptaş Çatalca Konutları'nda başvurular konut sayısı ile sınırlı. Kiptaş Çatalca Konutları projesi, Çatalca'nın en üst tepesinde Rüzgar Gülü Santrali'ne yakın bir noktada inşa ediliyor. Kiptaş Çatalca Konutları projesinde daireler Büyükçekmece Gölü ve deniz manzarasına sahip olacak.



Kiptaş Çatalca Konutları ödeme koşulları!


1) 139 bin 750 TL'lik daire için 20 bin TL peşinat ödemesinden sonra, teslimde 19 bin 750 TL ara ödeme yapılıyor. Kalan 100 bin TL ödeme için konut kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılır.


2) 20 bin TL peşinat sonrasında teslimlerde 19 bin 750 TL ödeniyor. Kalan...