18 / 04 / 2024

KİPTAŞ Pendik projesi görücüye çıkıyor!

KİPTAŞ Pendik projesi görücüye çıkıyor!

KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilecek Çamçeşme projesinin tanıtımı bu ay yapılacak. Dev projede kaynak geliştirme çalışmaları devam ediyor. 



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ İstanbul genelinde hayata geçirdiği projelerde çalışmalar hızlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt önceki gün ekibiyle beraber Pendik'te hayata geçirilecek Çamçeşme Projesi'nin şantiye alanında incelemelerde bulundu. Projede kaynak geliştirme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ederken temel atma hazırlıkları da kısa süre içerisinde tamamlanacak. Projenin tüm detayları da yakın zamanda açıklanacak. Sosyal medyadan açıklama yapan Kurt, "Pendik’te üreteceğimiz kaynak geliştirme projesi için çalışmalarımız sürüyor. Projemizin tanıtımını Kasım ayı içinde yapmayı planlıyoruz. İBB Başkanımız 
@ekrem_imamoglu’nun katılımıyla projemizin temelini atacak, ardından satış sürecine başlayacağız." açıklamasını yaptı. 

KİPTAŞ Pendik projesi görücüye çıkıyor!

346 milyon 777 bin TL'ye mal olacak KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesinde 894 bağımsız bölüm yer alacak.  Arsa alanı 42 bin 24 metrekare olarak belirlenen KİPTAŞ Pendik Çamçeşme  projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Projenin inşaat alanı 139 bin 829 metrekare olacak. 

894 adet bağımsız bölümün 604 adedi normal daire, 224 adedi home ofis, 39 adedi ticari alan, 26 adedi ofis olacak projede bir adet de kreş yer alacak. İstanbulluların heyecanla beklediği KİPTAŞ Pendik projesinde, 8 adet konut bloğu, 2 adet ticari blok, 2 adet sosyal tesis binası (kafeterya) ve 1 adet kreş binasına yer verilecek.

KİPTAŞ Pendik projesi görücüye çıkıyor!

KİPTAŞ Pendik projesine 430 metre uzaklıkta  50. Yıl Güzelyalı İlköğretim Okulu, 760 metre uzaklıkta Pendik Ağız ve Diş Hastanesi yer alıyor. Projenin 2023 yılının sonunda tamamlanması hedefleniyor. KİPTAŞ Çamçeşme projesinde bulunan bloklar 12, 13 ve 15 kat olarak projelendirilmiş olup, sosyal tesis blokları 1 ve 2 kat olarak tasarlandı. Projede toplam 173 adet açık, 939 kapalı olmak üzere toplam 1.112 araç kapasiteli otopark da inşa edilecek. 

 

Pendik’te üreteceğimiz kaynak geliştirme projesi için çalışmalarımız sürüyor. Projemizin tanıtımını Kasım ayı içinde yapmayı planlıyoruz. İBB Başkanımız @ekrem_imamoglu’nun katılımıyla projemizin temelini atacak, ardından satış sürecine başlayacağız. pic.twitter.com/1rkGr2uVCH

— Ali Kurt (@AliKurtistanbul) November 18, 2021

 

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme Projesi'nin temeli atılıyor!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön