19 / 04 / 2024

kiptaş istanbul proje anketi

kiptaş istanbul proje anketi

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada İstanbul'un yapı stokunun yüzde 50'sinin çok kısa sürede yenilenebileceğini dile getirdi.

KİPTAŞ İstanbul sosyal konut proje anketi yarın başlıyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirilecek sosyal konut projesi için anket yarın başlıyor. 

KİPTAŞ'tan İstanbul'a yeni proje geliyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt önceki gün sosyal medyadan yaptığı açıklamada İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni bir projenin hayata geçeceğini açıkladı.

KİPTAŞ İstanbul projelerinde son durum ne? İşte 7 projedeki son dakika gelişmeleri!

KİPTAŞ Güngören, Tuzla, Pendik, Eyüpsultan, Gaziosmanpaşa, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son dakika gelişmeleri...

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Antoine Baz ve Elite Global İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ İstanbul'da riskli binaları maliyetine yeniliyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ İstanbul genelinde ömrünü tamamlamış binaları yenilemek için seferberlik başlattı. Kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, binaların maliyetine yenilendiğini dile getirdi. 

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Faruk    Gültepe tarafından kuruldu.

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Ertuğrul Nalbantoğlu ve  İsa Yüzüncüdür tarafından kuruldu.

KİPTAŞ İstanbul projelerinde son durum ne?

İstanbul genelinde konut projelerini hızlandıran KİPTAŞ projelerinde son durum ne? İşte KİPTAŞ projelerinde son durum...

KİPTAŞ İstanbul projelerinde son durum!

Bir radyo programına katılan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'da devam eden projelerin son durumu hakkında bilgi verdi.

KİPTAŞ İstanbul projesi anketinin sonuçları belli oldu!

KİPTAŞ, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni bir proje inşa edecek. Proje kriterlerinin belirlenmesi için başlatılan anket 17 Mayıs'ta sona erdi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projenin çok yakında açıklanacağını belirtti.

KİPTAŞ İstanbul projesi anketinde son gün!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da hayata geçirilecek proje için yapılan anket bugün sona eriyor. İstanbulluların söz sahibi olacağı proje Anadolu Yakası'nda hayata geçecek.

KİPTAŞ İstanbul sosyal konut proje anketi yarın başlıyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirilecek sosyal konut projesi için anket yarın başlıyor. 

KİPTAŞ, İstanbul'da riskli raporlu mülk sahipleri için 272 konutu satışa sunacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden KİPTAŞ, Çatalca, Silivri, Tuzla, Zeytinburnu, 5. Levent ve Başakşehir'de yer alan 83 ile 166 metrekare arasında değişen büyüklüklerdeki evleri satışa çıkaracak.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına KİPTAŞ 4 proje ile katıldı!

KİPTAŞ, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına 5.Levent Güzeltepe, Venezia Mega, Maltepe Evlapark, Vaditepe Gölevleri projeleri ile dahil oldu...

kiptaş istanbul proje anketi Haberi

kiptaş istanbul proje anketi

İstanbul genelinde riskli yapıları ortadan kaldırmak için çalışmaları hızlandıran KİPTAŞ, kentsel dönüşümde yenilikçi anlayışla hareket etmeye devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada İstanbul'un yapı stokunun yüzde 50'sinin kısa süre içerisinde yenilenebileceğini açıkladı. Ali Kurt'un Twitter üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:

"Çok iyi bir organizasyon ile İstanbul’daki riskli yapı stokunun %50’sini çok kısa sürede yenileyebiliriz.Herhangi bir imar artışı yapmadan, mevcut şartlar ile. Biz KİPTAŞ olarak ne yaptık?  Riskli yapısını yenilemek isteyen vatandaşın tapusu, süreci yöneten idare adına geçer.İdare, mal sahibi adına finans kuruluşlarına kefalet vererek borçlandırmalarda vatandaşın kredi kullanmasının önünü açar.Not: Uzlaşma esas! Vatandaş eğer ki kredi taksit ödemelerinde zorlanırsa, idare vatandaşın taşınmazını rekabetçi bir ortamda satışa çıkarır ve edindiği gelirle bakiye borcu...