26 / 04 / 2024

kiptaş kayabaşı konut kuraları

kiptaş kayabaşı konut kuraları

KİPTAŞ'ın Küçükçekmece Kayabaşı'nda inşa ettiği 1.140 konutluk Kayabaşı Konutları'nda 75 metrekarelik konutlar resmen kuraya kaldı. Hangi metrekareye? Kaç kişi başvurdu?

5 soruda KİPTAŞ 2020 konut kampanyası!

KİPTAŞ, Çatalca’dan, 5. Levent’e 6 farklı projedeki 272 daireyi 17 Şubat 2020 günü satıyor. İstanbul’da riskli yapı raporlu evde oturan ve başka evi olmayanlar için öncelik tanınıyor.

KİPTAŞ depo konut projeleri başlatacak!

KİPTAŞ, gayrimenkul sektöründe çığır açacak yeni bir adım atıyor. KİPTAŞ İstanbul’un şehircilik anlayışına katkı sağlayacak depo konut projelerini hayata geçirecek. 

Markalı konutun yeni üssü Başakşehir oldu!

İstanbul’un Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir, son 10 yılda TOKİ, Kiptaş, Emlak Konut’un liderliğinde Artaş İnşaat’tan Makro İnşaat’a, Fuzul İnşaat’tan Tahincioğlu İnşaat’a kadar markalı konut üreticilerinin yatırım üssü haline geldi.

Venezia Mega Kiptaş daire fiyatları ne kadar?

Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Venezia Mega Kiptaş projesi konut, ofis ve AVM alanlarından meydana geliyor. Peki Venezia Mega Kiptaş daire fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Niğde Aşağı Kayabaşı ihalesi 26 Ekim'de!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Niğde Aşağı Kayabaşı konut ve ticaret inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işi ihale ediliyor.

Kiptaş Çatalca konut satış kampanyası!

Kiptaş Çatalca konut satış kampanyası kapsamında daireler 139 bin 750 TL'den satışa sunuluyor. 180 blok halinde inşa edilen projede teslimlerin 24 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.

2016 Çatalca Kiptaş Toplu Konut Projesi!

Çatalca Konutları Kiptaş projesinde banka kredili olarak veya Kiptaş bünyesinde 24 ay vade farksız taksitli ödemeler yapılıyor. Kiptaş Çatalca Konutları'nda 2 bin 138 daire yapılacak...

Kiptaş Çatalca konut projesi satışları 2016!

Kiptaş Çatalca konut projesi satışları 4 Aralık'ta başladı. Kiptaş Çatalca Konutları projesinde ikamet etme ve konut alacak kişinin başka evi olmaması şartı aranıyor...

2004 yılında KİPTAŞ, ucuz konut üretimine dönecek!

Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığı döneminde dar gelirli vatandaşlar için konut üretmek amacıyla kurulan KİPTAŞ, 2004 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla ucuz konut üretimine dönecekmiş.

Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri sözleşmesi imzalandı!

Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesi kapsamında Kiler GYO A.Ş - Biskon Yapı A.Ş. Bahçeşehir Projesi Ortak Girişimi ile Kiptaş İstanbul Konut İmar Plan Tur. Ulaşım San. ve Tic. A.Ş. arasında sözleşme imzalandı.

Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri'nin değerleme raporu yayınlandı!

Kiler GYO A.Ş - Biskon Yapı A.Ş. Bahçeşehir Ortak Girişimi olarak Kiptaş İstanbul Konut İmar Plan Tur.Ulaşım San.ve Tic.A.Ş.' nin düzenlediği Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri'nin değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap arsa ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin sonucu açıklandı. Peki Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap arsa ihalesine en yüksek teklif kimden?

TOKİ Kayabaşı'nda 448 yeni konut yaptıracak!

TOKİ Kayabaşı'nda 448 yeni konut yaptıracak. Projede konutların yanı sıra ticaret merkezi, dükkan ve cami de yer alıyor. İhale 29 Nisan 2015 tarihinde gerçekleşecek.

kiptaş kayabaşı konut kuraları Haberi

kiptaş kayabaşı konut kuraları

KİPTAŞ Kayabaşı Evleri'nde 660'ı 75 metrekare, 52'si 115 metrekare giriş ve 428'i 115 metrekare normal kat olmak üzere toplam 1.140 konut bulunuyor.

11 Aralık Salı günü saat 16.00 itibarıyla 75 metrekarelik konutlara 978, 115 metrekare girişlere 16 ve 115 metrekare normal katlara 187 kişi başvurdu. Buna göre 75 metrekarelik konutlar resmen kuraya kaldı. Bugün kura çekilseydi, başvuru yapanlara konut çıkma ihtimali yüzde 67oranındaydı.

Başta KİPTAŞ ve TOKİ olmak üzere tüm konut kampanyaları ile ilgili haberler anında Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'da...