23 / 04 / 2024

kiptaş sefaköy ticaret merkezi ihalesi

kiptaş sefaköy ticaret merkezi ihalesi

KİPTAŞ, İstanbul Küçükçekmece'de yer alan Sefaköy Evleri Ticaret Merkezi'ndeki kapalı yüzme havuzu ve spor tesisi olarak işletilen 4 bağımsız bölüm için 19 Aralık'a kadar teklif alıyor...

Glamorous Desıgn Mimarlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sefaköy Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Glamorous Desıgn Mimarlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sefaköy Küçükçekmece Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Emad    Cavad tarafından açıldı.

Sefaköy'de 10.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi, Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Sefaköy'de bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Ticaret ve hizmet alanı olarak ayrılan arsanın satış bedeli 10 milyon 505 bin TL olarak belirlendi.

Sefaköy Babacan Port Royal satılık!

Sefaköy Babacan Port Royal satılık daire seçenekleri arasında 1+0'dan 2+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Projede konutların yanı sıra, ticaret alanları, home ofisler ve otel bulunuyor.

Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı güzergahı belli oldu! İşte istasyonlar!

Yaklaşık 1.7 milyar TL'ye mal olacak Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı istasyonları belli oldu. Yenikapı - Sefaköy Metro Hattı projesi 13,95 kilometre uzunluğunda olacak...

Sefaköy Royal İstanbul iletişim!

Sefaköy Royal İstanbul iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Anahtar teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşeceği proje yaklaşık 3 bin adet üniteden oluşuyor.

Sefaköy Royal İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Babacan Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de hayata geçirilen proje 4 blok olarak tasarlandı. Peki Sefaköy Royal İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Sefaköy Royal İstanbul fiyatları!

Sefaköy Royal İstanbul fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilecek projede yaklaşık 3 bin adet ünite yer alıyor.

Babacan Royal İstanbul Sefaköy projesinin ilk görselleri!

Babacan Yapı'nın Sefaköy projesi Royal İstanbul adıyla satışa sunulacak. Royal İstanbul Sefaköy'de bir bloğun ilk altı katı yabancıya satışa açıldı. İşte Babacan'ın Royal İstanbul projesinin ilk görselleri...

Sefaköy Keleş Center Airport nerede?

Keleş Center Airport projesinin arsa alanı Özelleştirme İdaresi'nden 120 milyon TL'ye satın alındı. Proje Keleş İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki Sefaköy Keleş Center Airport nerede?

Sefaköy Keleş Center Airport iletişim!

Sefaköy Keleş Center Airport iletişim numarası 0212 662 42 36 olarak belirlendi. Konut, ofis ve ticari birimlerin yer alacağı projede çeşitli sosyal donatı alanları da bulunacak.

Keleş Center Airport Sefaköy'de hayata geçirilecek!

Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilecek proje Keleş Center Airport adıyla satışa sunulacak.Keleş Center Airport projesinin arsası 120 milyon TL'ye Özelleştirme İdaresi'nden satın alınmıştı.

Keleş Center Airport Sefaköy projesi Aralık'ta başlıyor!

Keleş İnşaat'ın Küçükçekmece Sefaköy projesinde hazırlıklar devam ediyor. Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilecek proje Keleş Center Airport adıyla satışa sunulacak. Projenin satışı Aralık ayında başlayacak...

1998 yılında Galatasaray, Sefaköy'de kompleks inşa edecek!

1998 yılında Milli Emlak'tan Sefaköy'de 80 bin metrekarelik arsa kiralayan Galatasaray Kulübü, 30 yıllığına kiraladıkları arsaya spor tesisi ile birlikte otel ve alışveriş merkezi inşa edecekmiş.

kiptaş sefaköy ticaret merkezi ihalesi Haberi

kiptaş sefaköy ticaret merkezi ihalesi


KİPTAŞ, İstanbul Küçükçekmece'de yer alan Sefaköy Evleri Ticaret Merkezi'ndeki kapalı yüzme havuzu ve spor tesisi olarak işletilen 1, 2, 3 ve 14 numaralı bağımsız bölümlerin satışı için ihale ilanı verdi.


İhaleye teklif vermek isteyen alıcıların 19 Aralık 2014 Cuma günü saat 17:00'a kadar tekliflerini, Kiptaş Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü, Seyitnizam Mahallesi Gümüşsuyu Davutpaşa Caddesi No:17/1 Zeytinburnu / İstanbul adresine ulaştırmaları gerekiyor.



Bilgi için; 0212 414 98 98 (Dahili...