25 / 04 / 2024

Kıra Dağında proje

Kıra Dağında proje

Cevzet Soysal 'ın işkence sonrası öldürülüp gömüldüğü Beşiri kırsalındaki Kıra Dağı 'na tünel projesi iddiası dikkatleri çekti. Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı! Altın fiyatları fırladı! 25 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararının ardından yükselişe geçti. Gram altın 1900 TL olurken diğer altın çeşitleri de adeta fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı. 25 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Altında fırın olan binalar büyük risk altında! İstanbul'da tam 4 bin binayı fırınlar eritiyor!

Mega kent İstanbul’da altında fırın olan binalar büyük risk altında. Bilim insanları fırınların ısısıyla beton ve demirin yapısının bozulduğunu belirtirken, İstanbul’da binaların altındaki toplamda 4 bin fırının yönetmeliğe uygun yapılmadığı belirtildi.

EYT’de devrim niteliğinde kolaylık! EYT’liler derin bir oh çekti! Artık SGK’da saatlerce sıra beklemenize gerek kalmadı!

EYT’ye başvuru e-Devlet’ten de yapılabilecek. Artık SGK’da saatlerce sıra beklemenize gerek kalmadı! EYT’nin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından EYT başvuruları e-Devlet üzerinden erişime açılacak.

TOKİ'den Ege ve Akdeniz kıyılarında 33 kampanya!

TOKİ, Ege ve Akdeniz kıyılarında toplam 33 yeni proje hayata geçirecek. Peki bu projelerden o yerleşim yerlerinde oturmayanlar ya da gurbetçiler konut alabilecek mi? İşte detaylar...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kıyıda köşede altını olanlar dikkat! Altında deprem! 8 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Haftanın ilk iş gününde altın fiyatları düşüşe geçerken yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarını araştırıyor. Kıyıda köşede altını olanlar dikkat. İşte son dakika altın fiyatları 8 Ağustos 2022...

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

Mien Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Aracılık Proje Danışmanlık Gıda Turizm Hizm.Limited Şirketi kuruldu!

Mien Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Aracılık Proje Danışmanlık Gıda Turizm Hizm.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kipsöz tarafından kuruldu.

Gökçeada'da hukuksuz inşaata protesto!

Gökçeada'da TOKİ konutlarının yer aldığı yeşil alan, Belediye tarafından önce arsaya dönüştürüldü ve alan şahsa satıldı. Alanın arsaya dönüşmesi hakkında davanın devam ettiğini belirten Gökçeadalılar çalışmayı protesto etti.

Sis Dağı'nda imar affı ve yıkım!

Sis Dağı'nda kaçak olarak inşa edilen yapılar imar barışı uygulaması kapsamında tek tek yıkılıyor.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Aralık 2019'da satışa çıkacak konut projeleri!

2019 yılının Aralık ayında satışa çıkacak olan konut projeleri lansman dönemine özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Aralık 2019'da satışa çıkacak projeler...

Kıra Dağında proje Haberi

Kıra Dağında proje
Konuyla ilgili açıklama yapan Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, henüz böyle bir projenin çizilmediğini  ancak zihinlerinde böyle bir projenin olduğunu söyledi. Eğer proje hayata geçerse, Batman-Beşiri -Kurtalan arasındaki mevcut yola beton asfalt döşeme çalışması yapılarak Kıra Dağı'na tünel açılacak. Şayet, tünel için çalışmalar yapılırsa Soysal'ın gömüldüğü yerin bulunmasının daha da zorlaşacağına dikkat...