19 / 04 / 2024

kira sertifikası ihraç

kira sertifikası ihraç

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 2 milyar 925 milyon 980 bin liralık kira sertifikası ihraç etti. Kira sertifikası alacak bankalara satış tutarları bilgisinin Merkez Bankası Ödeme Sistemleri İhale Sistemi ile verileceği açıklandı.

Hazine'den 1.9 milyar liralık kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre; 1 milyar 948 milyon 180 bin liralık kira sertifikası ihraç edildi.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'ya SPK'dan onay!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama tarafından 300 milyon TL tutarında, 95 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan tertip ihraç belgesi yayınlandı...

Kira sertifikasından Türkiye’ye servet yağdı!

Katılım bankaları tarafından son 10 yılda kira ihracı ile Türkiye ekonomisine önemli bir katkı sundu. Bu dönemde 85 milyar lira, 2 milyar Euro, 36 bin ton altın ve 12 milyar dolarlık ihraç yapıldı.

Bereket Varlık Kiralama 104 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama 104 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı...

Hazine kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 1,7 milyar liralık kira sertifikası ihraç edecek. Kira sertifikası ihracında talepler, yarın saat 14.00'e kadar yapılacak.

Hazine altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hazine ve Maliye Bakanlığı, altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek...

QNB Finans Varlık Kiralama 1 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek!

QNB Finans Varlık Kiralama tarafından QNB Finans Finansal Kiralama A.Ş'nin fon kullanıcısı olacağı, 1 milyar TL tutarına kadar kira sertifikası ihraç edilecek.

Ziraat Katılım 12,6 milyar TL kira sertifikası ihraç etti!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama A.Ş 2020 yılında 12,6 milyar TL'lik 23 adet kira sertifikası ihraç etti. 

Hazine euro cinsi devlet tahvili ve kira sertifikası ihraç etti!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik euro cinsi devlet tahvili ve kira sertifikası ihraç etti. 

Bereket Varlık Kiralama 250 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 84 gün vadeli, 250 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı. 

Bereket Varlık Kiralama 400 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 69 gün vadeli, 400 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı. 

Bereket Varlık Kiralama 450 milyon kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama 79 gün vadeli, planlanan tutar 300 milyon TL olmak üzere, azami oranda karşılanması maksadıyla 450 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihraç edecek.

Albaraka Türk 2020'de 13 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç etti!

Albaraka Türk, 63 adet kira sertifikası ihracı ve yaklaşık 13 milyar TL ihraç hacmi ile 2020 yılında da katılım bankacılığı sektöründe en fazla kira sertifikası ihraç eden banka oldu. 

Bereket Varlık Kiralama 100 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama, 71 gün vadeli, 100 milyon Türk lirasına kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı. 

Bereket Varlık Kiralama 450 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama, 79 gün vadeli, 450 milyon Türk lirasına kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı. 

Bereket Varlık Kiralama 210 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama, 46 gün vadeli, 210 milyon TL tutarında kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı. 

Bereket Varlık Kiralama 175 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama, 41 gün vadeli, 175 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

Bereket Varlık Kiralama 50 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama'nın yurt içinde halka arz edilmeksizin tahsisli olarak gerçekleştirilecek 77 gün vadeli, 50 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı için SPK'ya tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı. 

kira sertifikası ihraç Haberi

kira sertifikası ihraç

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca 2 milyar 925 milyon 980 bin liralık kira sertifikası ihraç edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakanlık tarafından yapılan duyuru sonucunda, bugün 2 milyar 925 milyon 980 bin lira tutarında, 29 Ocak 2020 valörlü ve 26 Ocak 2022 itfa tarihli kira sertifikası ihraç edildi.

Açıklanan duyuruda, kira sertifikası alacak bankalara satış tutarları bilgisinin Merkez Bankası Ödeme Sistemleri İhale Sistemi ile verileceği...