24 / 04 / 2024

kira yardımı ne zaman başvurulur

kira yardımı ne zaman başvurulur

Kentsel dönüşüm sürecine giren ev sahipleri bakanlıktan kira yardımı alabiliyor. Bunun için ikamet şartını yerine getiren maliklerin ilgili yerlere müracaat etmesi gerekiyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımına ne zaman başvurulur?

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2024 ne zaman yapılacak? Kira desteği kimlere verilecek?

2024 yılının başında artan kira yardımı ile ilgili detaylar belli oldu. Milyonlarca kişi kira yardımı ödemelerini merak ediyor. Peki kira desteği başvurusu nasıl yapılır? Kentsel dönüşüm kira yardımı 2024 ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? 2024 kentsel dönüşüm kira desteği kaç TL?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kentsel dönüşüm açıklamalarından sonra kira yardımı ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? 

Asker, polis, jandarma ve diğer memurlara kira yardımı müjdesi!

CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, Meclis'te asker, polis, jandarma ve diğer memurlara kira yardımını gündeme getirdi. İşte Derici'nin o açıklaması...

Kiracıya 3 bin TL, ev sahibine 5 bin TL! Depremzede kira yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

6 Şubat Kahramanmaraş depremi 10 ili etkiledi. Bu illerde yaşayan depremzedeler için devlet tarafından kiracılara 3 bin TL, ev sahiplerine ise 5 bin TL kira yardımı yapılacağı açıklanmıştı. Peki depremzede kira yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

Deprem kira yardımı ne zaman yatacak? Afetzede kira yardımı yattı mı? Deprem kira yardımı sorgulama!

Depremzede kira yardımı gündemde yer alan konular arasında yer alıyor. Afetzede kira yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? İşte detaylar!

Depremzedeler kira yardımı için nasıl başvuracak?

Depremden etkilenen 11 ilde vatandaşlara ödenen kira yardımı için izlenecek adımlar netleşti. Peki kimler deprem kira yardımına başvurabilir? Ne kadar kira yardımı ödenecek?

2023 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kentsel dönüşümde kira yardımı kaç ay veriliyor?

Kentsel dönüşüm kira yardımı gündemde yer alan konulardan biri. Kira yardımından faydalanacak olan vatandaşlar bu konuya dair yoğun bir araştırma yapmaktadır. İşte detaylar!

Deprem kira yardımı ne zaman yatacak? Kira ve taşınma yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak 2023?

Deprem kira ve taşınma yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? soruları depremzedeler tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Kentsel dönüşüm kira yardımı hangi ilde, ne kadar? İşte il il kira yardımları 2023!

Kentsel dönüşüm kira yardımı hangi ilde, ne kadar? İşte il il kira yardımları 2023... Hemen bakın...

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımına zam yapıldı! Hangi şehirde ne kadar oldu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımının artırıldığını duyurdu. İstanbul'da 3 bin 500 TL’ye; Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir'de ise 3 bin TL’ye çıkarıldı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2023 ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kira yardımı kaç TL? İşte il il kira yardımları

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2023 ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kira yardımı kaç TL? İşte il il kira yardımları...

2023 Kira yardımı! Kira yardımı almak için ne yapmak lazım?

Kira yardımı almak isteyen vatandaşlar, bu konudaki araştırmalarını sıklaştırdı. İşte bu konuya dair merak edilenler!

Kira yardımı ne zaman başlar? Deprem kira yardımı kimlere verilir? Depremzede kira yardımı ne kadar?

Kira yardımına dair pek çok vatandaş sorularının sayısını arttırdı. Bilhassa kira yardımın ne zaman ödeneceği araştırılıyor. İşte detaylar!

kira yardımı ne zaman başvurulur Haberi

kira yardımı ne zaman başvurulur

Ev ve işyerinin bulunduğu bina riskli olarak tespit eidlen hak sahipleri devletin sunduğu finansal desteklerden yararlanabiliyor. Bu desteklerden biri olan kira yardımı yoğun talep görmeye devam ediyor. Başvurusu onaylanan ev sahibine kira yardımı 18 ay boyunca yapılıyor.

Kira yardımını riskli olarak tespit edilen binada ikamet edenler alabiliyor. Kira yardımı, kiracılara defaten ödeniyor. Tapu sahiplerine ise yukarıda belirttiğimiz gibi 18 aylık bir süre dilimi boyunca ödenmeye devam ediyor. Ev sahibi eğer riskli binada birden fazla tapuya sahipse yine sadece ikamet ettiği ev için başvuruda bulunabiliyor.

Aranan ikamet şartı, faturalar ile ispatlanıyor. Kira Yardımı Uygulamaları Kılavuzunda hak sahiplerinden alınması gereken son üç aya ait fatura, riskli yapıyı tahliye tarihinden üç ay öncesine ait olması gerekiyor.

Peki, kentsel dönüşüm kira yardımına ne zaman başvurulur?...