29 / 03 / 2024

kiralar en çok bursada arttı

kiralar en çok bursada arttı

Garanti Bankası açıklamasına göre, Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Eylül raporu yayımlandı. Bursa, eylül ayında kiraların en fazla arttığı büyükşehir oldu.

Büyük şehirlerden kira göçü başladı! İstanbul ve Ankara’dan kaçanlar en çok hangi şehirlere gidiyor?

Hem dünya hem de Türkiye’de önce pandemi ardından da patlama yapan yüksek enflasyon nedeniyle astronomik şekilde yükselen kiralar nedeniyle özellikle büyük şehirlerden zorunlu göç başladı. Fahiş kiraları ödeyemeyen insanlar İstanbul ve Ankara'dan en çok hangi şehirlere göçüyor?

İstanbul'da ev fiyatları yüzde 241, kiralar yüzde 145 arttı! İstanbul'da değeri en çok artan ilçeler hangileri?

İstanbul'da ev fiyatları son 1 senede yüzde 241, kira bedelleri ise yüzde 145 yükseldi. Peki İstanbul'da konut fiyatları kaç lira? İstanbul'da ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı? İşte İstanbul'daki ev fiyatlarında son durum...

Kiralar en çok hangi ilde arttı? Yüzde 278,61'lik rekor artış!

Geçtiğimiz Nisan ayındaki konut piyasasının genel görünümünü masaya yatıran Endeksa, kiraların en çok arttığı ili masaya yatırdı. Peki kiralar en çok hangi ilde arttı? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Kiralar en çok hangi illerde arttı?

Uzun zamandır kapalı olan okulların açılmasından sonra ardından, gözler kiralara çevrildi. Peki konut kiralamada yatırımcısına en çok kazandıran il hangisi?

Konut satış fiyatları ve kiraları en çok hangi bölgelerde arttı?

Koronavirüs salgını sebebiyle evde geçirilen süreler arttı. Uzaktan çalışmanın yaygın hale gelmesiyle de birlikte gayrimenkul sektörü canlandı. Peki Türkiye genelinde konut fiyatları ne oldu? İşte konut satış fiyatları ve ev kiralarında en çok artış yaşanan bölgeler...

Kiraların en çok yükseldiği şehir Kırklareli oldu!

REIDIN Emlak Endeksi "Kasım" ayı raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün nabzını ölçen, 68 il, 242 ilçe ve 1202 mahalleyi kapsayan REIDIN Emlak Endeks Kasım ayı rapor sonuçları açıklandı. Raporda Kırklareli kiraların en çok yükseldiği şehir oldu.

Öğrenciler en çok Üsküdar, Avcılar ve Göztepe’de kiralık ev aradı!

Ağustos ayında üniversitelere yakın bölgelerde kiralar yüzde 10 oranında artarken İstanbul, Marmara, Yıldız Teknik ve Mimar Sinan üniversitelerine yakın olan Avcılar, Üsküdar ve Göztepe, öğrencilerin kiralık daire için en çok arama yaptığı ilçeler oldu.

İstanbul'da ofis kiraları en çok Esentepe'de arttı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2016 yılı birinci çeyrek sonuçlarına göre, ofis kiraları bir önceki çeyrek dönem verilerine göre artış gösterdi. İstanbul genelindeki 21 ofis bölgesi içinde Esentepe, yine en yüksek kira değerine sahip bölge oldu.

Konut fiyatları en çok Yalova ve Ordu'da arttı!

Mart ayında metrekare başına konut satış fiyatları yüzde 3.8 ile en fazla Yalova’da, kira konut değeri ise yüzde 2.5 ile Ordu’da arttı. Ordu kiraların en çok yükseldiği şehir oldu

İşte İstanbul'da kiraların en çok arttığı iki ilçe!

Yılın ilk 2 ayında 2015'in aynı dönemine göre en çok kira artışı yüzde 31 ile Fatih'te görülürken, onu yüzde 28 ile Başakşehir, yüzde 25 ile Beylikdüzü takip etti.

Konut fiyatları Kasım'da en çok Antalya'da arttı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Kasım ayı raporu yayınlandı. Antalya, metrekare başına yüzde 3,08 değer artışıyla kiraların en çok yükseldiği il oldu.

Antalya emlak fiyatlarının en çok arttığı il oldu!

"Reidin-GYODER 2015 Ekim Raporu"na göre, Antalya, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok arttığı şehir oldu.

Ekim'de konut fiyatları en çok Antalya'da arttı!

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan "Reidin-GYODER 2015 Ekim Raporu"na göre, Antalya, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok arttığı şehir oldu.

kiralar en çok bursada arttı Haberi

kiralar en çok bursada arttı

Geçen ay, yeni konut satış fiyatları bir önceki aya göre, 1+1 dairelerde yüzde 1,32; 2+1 dairelerde yüzde 1,38; 3+1 dairelerde yüzde 1,17 ve 4+1 dairelerde ise yüzde 1,23 artış gösterdi. Eylülde endeks bir önceki aya kıyasla 51-75 metrekare konutlarda yüzde 1,29; 76-100 metrekare konutlarda yüzde 1,27; 101-125 metrekare konutlarda yüzde 1,42; 126-150 metrekare konutlarda yüzde 1,17; 151 metrekare ve daha büyük alana sahip konutlarda ise yüzde 0,82 yükseldi. 


Bursa, eylül ayında kiraların en fazla arttığı büyükşehir oldu. Garanti Bankası açıklamasına göre, Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Eylül raporu yayımlandı. Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi kapsamındaki yeni konut fiyatlarında, eylülde aylık yüzde 1,30, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 8,35 artış meydana geldi. Türkiye Kompozit...