26 / 04 / 2024

kiralık düğün salonu

kiralık düğün salonu

Sincan Belediye Başkanlığı; mülkiyeti belediyeye ait olan otopark, lokanta ve düğün salonunu 5 yıllığına 6 milyon 615 bin 240 TL'den kiraya veriyor. İhalesi; 24 Ekim'de...

Gül Düğün Salonu aylık 25 bin TL'ye kiraya çıkıyor! İhalesi 31 Temmuz'da!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, lokanta düğün salonu ve toplantı salonu olarak kullanılan Gül Salonu'nu kiraya çıkıyor. Aylık 25 bin TL'den kiralanacak olan salonun ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak.

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

Çin konut krizinden kurtulamıyor! Merkez Bankası kiralık konut piyasasına desteğini artıracak!

Konut krizinden bir türlü kurtulamayan Çin'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Verilen detaylara göre, Çin Merkez Bankası ve Çin Ulusal Mali Düzenleme İdaresi Çin'in kiralık konutların geliştirilmesi ve inşasına yönelik kredi desteğini arttıracağını açıkladı.

İzmir Karabağlar'daki 106 hektarlık dönüşüme Bakanlıktan veto! 

İzmir Karabağlar Belediyesi'nin Osman Aksüner, Aşık Veysel ve kısmen Aydın mahallesini kapsayan 106 hektarlık dönüşüm bölgesi ile ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan istediği tam yetki kabul edilmedi. Kentsel dönüşüm konusu Meclis'te masaya yatırıldı.  

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Bakan Nebati az önce duyurdu! ‘Kiralık konut üreticileri’ geliyor!

"Ülkeye 'kiralık konut üreticisi' kavramını getirerek, kiralık konut arzını artıracağız” diyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kiralık konutların, kentsel dönüşümde riskli yapı malik ve kiracılarına sunulacağını söyledi.

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Adana Seyhan'da büyük dönüşüm başladı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Adana'nın Seyhan ilçesinde hayata geçen dönüşüm projesini kaleme aldı.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

İzmir Konak'ta büyük dönüşüm başlıyor!

İzmir’in kalbi Konak’ta kentsel dönüşüm başlıyor. Konak Belediyesi’nin Gültepe’de 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesinin temelinin atılmasının ardından ikinci büyük proje olan Beştepeler projesine de onay verildi.

Tunç Soyer: İzmir’de 248 hektarlık alanda dönüşüm seferberliğine hız verdik!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 30 Ekim depreminden sonra kısa zaman içerisinde mucizeler yarattıklarına dikkat çekerek, "İzmir’de 248 hektarlık alanda yürüttüğümüz büyük dönüşüm seferberliğine hız verdik" dedi.

5 milyar liralık dönüşüm planı hazır!

Kentsel dönüşümde kritik bir yer olan Fikirtepe'de yeni imar planları askıya çıktı. Alanın yüzde 49’u ticaret, ticaret-konut alanı yapıldı. Yüzde 51’lik bölümde ise eğitim, sağlık, park alanı gibi donatı alanları yapılacak.

kiralık düğün salonu Haberi

kiralık düğün salonu


Sincan Belediye Başkanlığı; mülkiyeti belediyeye ait olan otopark, lokanta ve düğün salonunu 5 yıllığına kiraya veriyor. Söz konusu gayrimenkullerin ihale kapsamında muhammen bedeli 6 milyon 615 bin 240 TL olarak belirlendi. 


İhaleleri; Sincan Belediye Başkanlığı 2. Kat Meclis Toplantı Salonu'nda 24 Ekim 2014 tarihinde saat 15.00'te yapılacak. 



İHALE İLANI: 


TAŞINMAZ KİRASI T.C.SİNCAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 1147


İHALE İLANI


SİNCAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


Taşınmaz Kiraya Verilecektir.


1. İDAREYE İLİŞKİN BİLGİLER:


1.1. İdarenin:


a) Adı : Sincan Belediye Başkanlığı


b) Adresi : Tandoğan Mah. Zeki Uğur Cad. No: 7 Sincan/Ankara


c) Telefon ve Faks numarası : 444 4 762 - 312 271 12 72


d) İlgili personel : Hamdi DİLEK - Abdulkadir SAĞLAM


1.2. İstekliler, ihaleye ilişkin bilgileri yukarıdaki adres ve telefonlardan görevli personelle irtibat kurmak suretiyle temin edebilirler.


2. İHALENİN KONUSU:


2.1. Adı: Mülkiyeti...