25 / 04 / 2024

Kirazlı-Halkalı metrosu imar planı tadilatı

Kirazlı-Halkalı metrosu imar planı tadilatı

Küçükçekmece İlçesi, Kirazlı - Halkalı Raylı Sistem Hattı Katar Düzenleme alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

İstanbullulara müjde: Bakırköy-Kirazlı Metrosu Şubat sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun Şubat sonunda açılacağını belirtti. Peki Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nda hangi duraklar var? 

İstanbul'un beklediği haber geldi! Bakan Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi. Bakan Uraloğlu, 2024 yılını işaret etti. 

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Şubat'ta açılıyor! Bakırköy-Kirazlı Metrosu hangi duraklardan geçecek? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'un yeni metrosu için tarihi verdi. Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Şubat'ta açılacak. Peki Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı hangi duraklardan geçecek? İşte detaylar... 

Başakşehir metrosu çalışıyor mu, açıldı mı? M3 Kirazlı-Kayaşehir metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbul'da dün akşam etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Başakşehir'de yaşanan sel felaketinin ardından vatandaşlar Başakşehir metrosu hakkındaki son gelişmeleri merak ediyor. 

Halkalı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi Muhtelif Parseller (Eski 808 Ada 1 Parsel İle 853 Ada 6-7-8 Parseller) Ve Tescil Harici Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İBB İstanbul'da yapımı devam eden iki metro hattının ihalesini iptal etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yapım aşamasında olan Kaynarca-Pendik-Tuzla ve Kirazlı-Halkalı metro hatlarının ihalelerini iptal etti. İBB, söz konusu inşaat işleri için yeniden ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Halkalı Toplu Konut Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Toplu Konut Alanı, 420 Ada 6 Parsel ve 419 Ada 1 Parselin Bir Kısmi ile Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ekrem İmamoğlu'na Kirazlı-Halkalı Metro Hattı projesi için borçlanma yetkisi verildi!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı projesi için İBB tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 299 milyon 800 bin euro borçlanma yetkisi

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi imar planı askıda!

Bakırköy - Bağcılar ilçeleri, İDO - Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Adil Karaismailoğlu'ndan İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu paylaşımı!

Küçükçekmece (Halkalı)-Başakşehir-Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu 31.5 kilometre uzunluğa sahip. 8 istasyonu bulunan hattın trafik yükünü hafifletmesi planlanıyor. 

Halkalı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı (Atakent) Mahallesi 801 Ada 30 Parsel H:Serbest İfadesinin İptaline İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Kirazlı-Halkalı metrosu imar planı tadilatı Haberi

Kirazlı-Halkalı metrosu imar planı tadilatı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Küçükçekmece İlçesi, Kirazlı - Halkalı Raylı Sistem Hattı Katar Düzenleme ( Triyaj ) alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24 Ocak 2019 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Küçükçekmece İlçesi, Kirazlı - Halkalı Raylı Sistem Hattı Katar Düzenleme alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı 12 Ağustos 2019 tarihinde askıdan inecek.

İmar planı için...