24 / 04 / 2024

Kırcami son durum

Kırcami son durum

Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Şimşek, Kırcami’nin planlamasında sona doğru gelindiği belirterek, “Hedefimiz 2018 yılının başında bölgedeki vatandaşlarımıza tapularını dağıtabilmek” dedi.

Kırcami'de planlanma süreci yeniden başladı!

Şehir Plancıları Odası'nın açtığı davayı kazanacağını öngören Büyükşehir ve Muratpaşa Kırcami planlarında değişiklik yaptı. Böylece süreç başa döndü ancak dava da boşa çıktı.

Kırcami planına kabul!

Kırcami planına kabul geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Kırcami'nin imar planını kabul etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 'Birileri lütfen konuyu mahkemeye taşımasın' dedi.

Kırcami Planı'nda mutlu son!

Kasım ayında yapılan son toplantı karar larının karar özetlerinin okunmasi ile başlayan toplantı yaklaşık bir saat siyasi parti grupların gündem dışı konuşmaları ile devam etti.

Kırcami'nin bin ölçekli uygulama imar planı kabul edildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi Meclisi, bin 477 hektar büklüğünde olan ve içinde 9 mahalle barındıran Kırcami'nin bin ölçekli uygulama imar planını kabul etti. Alanın büyüklüğü 477 hektar.

Kırcami için son aşama!

ANTALYA'da sıfırdan bir kentin yaratılacağı 9 mahalleyi içine alan Kırcami'de son aşama, çarşamba günü Muratpaşa Belediyesi'nde başlayacak. Saat 14.00'te toplanacak meclis, bölgenin uygulama imar planlarını görüşüp karara bağlayacak.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projelerinde son durum ne? Resmi açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte o projeler ile ilgili son durum...

Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? 1.20 faizli konut kredisi  kimlere verilecek?

Düşük faizli konut kredisindeki son durum ev sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi kimlere verilecek?

Akfen GYO'nun toplam gayrimenkul portföy değeri 16,5 milyar TL oldu! Yalıkavak ve Kıyıkışlacık projelerinde son durum!

Akfen GYO'nun 2023 3. çeyreğe ilişkin finansal rakamları açıklandı. Peki şirket söz konusu dönemde ne kadar hasılat elde etti? Projelerdeki son durum ne oldu? İşte ayrıntılar...

1.20 faizli konut kredisinde son durum ne? Düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 

1.20 faizli konut kredisindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 1.20 faizli konut kredisinde son durum ne?

Sinpaş Kızılbük Wellness Resort projesinde son durum! İlk etapta yüzde 57 ilerleme! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, 1 Ocak 2023 ile 30 Haziran 2023 faaliyet dönemine ilişkin bilgiler açıklandı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort projesinde son durum ne? İşte merak edilenler...

İnşaat maliyetlerindeki yıllık artış yüzde 47,95’e düştü! Bina maliyetlerinde son durum ne? 

İnşaat maliyet endeksi, Mayıs ayında yıllık yüzde 47,95, aylık yüzde 0,54 yükseldi. Peki bina maliyetlerinde son durum ne? 

Temmuz 2023 fındık fiyatları peş peşe açıklandı, görenler inanamadı! İşte il il fındık fiyatlarında son durum!

Temmuz 2023 fındık fiyatları peş peşe açıklandı... İşte il il fındık fiyatlarında son durum... Hemen bu fiyatlara bakın...

Küresel piyasalarda endişe hakim! Endeksler, borsa ve dolarda son durum ne? 

Küresel piyasalar, enflasyon ve resesyon endişesiyle yeni haftayı karışık bir seyirle açarken, bu hafta dikkatler ABD'de açıklanacak haziran ayı enflasyon verilerine odaklandı. Peki endeksler, borsa ve dolarda son durum ne?

Küresel piyasalarda Fed'in kararı bekleniyor! Altın, dolar, Borsa ve endekslerde son durum ne?

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın Kongre'de gerçekleştireceği sunum öncesi risk iştahı düşük ilerliyor. Peki altın, dolar, Borsa ve endekslerde son durum ne?

Küresel piyasalarda pozitif seyir: Altın, dolar, borsa ve endekslerde son durum ne? 

Küresel piyasalarda, merkez bankalarının "şahin" politikaları yakında terk edebileceği öngörüsünün güç kazanması risk iştahına destek oluyor. İşte piyasalardaki son durum...

Küresel piyasalarda son durum ne? Dolar, altın ve Borsa İstanbul'da neler oluyor? Analistler tek tek sıraladı!

Küresel piyasalar, ABD'deki borç limiti krizi ve ekonomik aktivite ile ilgili endişeler doğrultusunda negatif seyrediyor. İşte piyasalardaki son durum...

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı! İşte dev projede son durum!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı...İşte İstanbulluların merakla beklediği dev projede son durum...

Kırcami son durum Haberi

Kırcami son durum

Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Şimşek, Kırcami’nin planlamasında artık sona doğru gelindiği belirterek, “Hedefimiz 2018 yılının başında bölgedeki vatandaşlarımıza tapularını dağıtabilmek” diye konuştu.


Şimşek, Kırcami’de Muratpaşa’nın yapılaşma alanı kadar bir alanın imara açılacağını hatırlatarak, “Çok büyük bir alana yeniden şehir kuruyorsunuz. Dolayısıyla bu konu hemen oldu-bittiye getirilemez, getirilmemelidir” dedi. Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Şimşek, Antalya’nın kanayan yarası haline gelen ve neredeyse 30 yıldır konuşulan Kırcami’nin imara açılması konusunda Akdeniz GERÇEK Gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Artık son aşamaya gelindiğini kaydeden Şimşek, 2018 yılının başından itibaren vatandaşın tapularını almalarını hedeflediklerini söyledi.

SON AŞAMALARA GELİNDİ

Şimşek, şöyle konuştu: “Kırcami artık kamuoyunda öyle bir yer edinmiş ki hiç alakası olmayan insanlar bile bazen yapacak bir şey bulamayınca ‘Kırcami ne alemde’ diye sormaya başlamıştı. Bölge halkının...