28 / 03 / 2024

kırıkkale yol yatırımları

kırıkkale yol yatırımları

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 2018 yılında Kırıkkale iline yapılması planlanan yatırımları meclis gündemine taşıdı..

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Fuji Gayrimenkul Yatırımları Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fuji Gayrimenkul Yatırımları Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Kaplaner tarafından kuruldu.

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Serdar Arpacı tarafından kuruldu.

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Adda Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Adda Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İpek Erdoğan ve Volkan Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 400 milyon TL sermaya bedeli ile Faruk Kalkavan ve Muhammed Halit Sönmez tarafından kuruldu. 

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

İbrahim Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı!

14 Mart 2011'de program çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonrası mucizevi bir şekilde hayatta kalan İbrahim Tatlıses, mal varlığıyla sosyal medya gündeminde. Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı...

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Esgün tarafından kuruldu.

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

kırıkkale yol yatırımları Haberi

kırıkkale yol yatırımları

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 2018 yılında Kırıkkale iline yapılması planlanan yatırımlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu önergesindeki soruları Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.

Tanrıkulu önergesinde "Kırıkkale ilinin eğitim, sağlık, tarım, hayvancılık, turizm, yol ve alt yapı gibi konularda çok sayıda eksiklikleri bulunmaktadır. Yatırımlar, aktarılan yetersiz kaynaklar yüzünden ağır-aksak ilerlemektedir. Bu nedenle, ilde daha fazla yatırım ve istihdam sağlanması gerekmektedir." diyerek 2 soru sordu:

Tanrıkulu'nun soruları

1- 2018 yılında Bakanlığınıza bağlı kurum kuruluşların Kırıkkale ilinde hangi yatırımların planlaması yapılmıştır?

2- Kırıkkale ilinde yapımı devam eden veya yapılması planlanan bu yatırımları ne zaman...