24 / 04 / 2024

kırıkkalede satılık benzin istasyonu

kırıkkalede satılık benzin istasyonu

Kırıkkkale'de bulunan benzin istasyonu 12 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Premium Garden'da 1 milyon 600 bin TL'ye 2+1 sıfır daire satılıyor!

Ergünkent İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Premium Garden'da satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Premium Garden'da 2+1 10 adet daire 1 milyon 600 bin TL'ye satılıyor. İşte detaylar...

İslam Memiş yanıtladı! Altın alınır mı satılır mı? Altını o tarihte kimse tutamayacak!

Altın alacak olan vatandaşlar ve yatırımcılar bu aralar altın alınır mı, satılır mı sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Kanada’nın 2 sene boyunca yabancıya konut satışını durdurması, Türkiye’de de benzer bir uygulamanın olup olmaması tartışmasını gündeme getirdi. Peki Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Ağrı Patnos'da 9.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Ağrı İli, Patnos İlçesi, Yeni mahalle, Hükümet Konağı mevkiinde yer alan 2 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 9 milyon 953 bin 391,490 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

Bursa Yıldırım'da 40.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Mevlana ve Ulus Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

İzmir Aliağa'da 9 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

İzmir İli Aliağa İlçesi'nde Helvaco Köyü'nde yer alan  üzerinde benzin istasyonu ve eklentileri olan gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile icradan satılıyor. 

kırıkkalede satılık benzin istasyonu Haberi

kırıkkalede satılık benzin istasyonu

Kırıkkale Merkez'de bulunan benzin istasyonu 1 milyon 728 bin lira muhammen bedelle 12 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak


İlanı detaylı görüntülemek için