28 / 03 / 2024

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...



Bornova Müteahhitler ve İşadamları Derneği'nin gerçekleştirdiği Genel Kurul Toplantısı'nda Coordinat Yapı Kurucu Ortaklarından Caner Tan ve aday yönetim kurulu, tek listeyle gidilen genel kurulda oybirliğiyle seçildi ve güven tazelemiş oldu. 

Coordinat Bornova Toplantı Salonunda yapılan Genel Kurul'da AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, İZTO Yönetim Kurulu Üyesi ve MÜFED Başkanı İsmail Kahraman ve pek çok sektör temsilcisi buluştu. 

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi? 

Bornova Müteahhitler ve İşadamları Derneği'nin adının Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği olarak değiştirildiği genel kurulda üyelere teşekkülerini ileten Başkan Caner Tan, “Sektörde güçbirliğine inanan işadamları olarak derneğimizin kapsamını genişlettik. Sizlerin de onayı ile artık ve Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği olarak hizmetlerimizi sürdüreceğiz" dedi ve salgının etkisiyle satılık ve kiralık konut fiyatlarında çok yükseliş olduğuna dikkat çekti. 

Peki inşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...


Geri Dön