26 / 04 / 2024

Kırklareli Karakaş yol çalışmaları

Kırklareli Karakaş yol çalışmaları

Kırklareli Belediyesi tarafından belirlenen program dahilinde mahallelerin yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karakaş Mahallesi 1. Bayındır Sokak üzerinde çalışma başlatıldı.

Kırklareli Karakaş'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini 30 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na restoran, otel ve otopark yapılması meclis gündeminde!

Kırklareli'nde yer alan Dupnisa Mağarası'nın bulunduğu alana restoran, otel ve otopark yapılmasının yol açacağı zararlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Saray-Kırklareli yolunun temeli atıldı!

71 kilometre uzunluktaki Saray-Kırklareli yolunun temeli atıldı. Yol ile ulaşım süresi 78 dakikadan 45 dakikaya düşecek; Saray, Vize, Pınarhisar ilçeleri arasında ağır taşıt trafiği rahatlayacak...

Edirne-Kırklareli yolunda arazisi olana piyango vurdu!

Edirne ile Kırklareli arasında yapım çalışmaları devam eden yol nedeni 'Kamulaştırma' yapılan arazilerin sahiplerine piyango vurdu.

Kırklareli'nde yabancılara izinsiz ev kiralamaya işlem başlatılacak!

Kırklareli Valiliği, resmi internet sitesinde il sınırları içinde kamu düzeni, kamu güvenliğinin korunması amacıyla yabancı uyruklulara yol izin belgeleri olmaksızın konut kiralayanlar hakkında yasal işlem başlatılacak. 

Kırklareli'nin duble yol ihtiyacı meclis gündemine taşındı!

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, Kırklareli'nin duble yol ihtiyacını meclis gündemine taşıdı. Kayan, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Kırklareli-Edirne yoluna tarlası isabet eden yaşadı!

2013 yılında inşaat çalışmalarının başladığı Kırklareli-Edirne arasında yapılan duble yol çalışmaları gece gündüz devam ediyor. Duble yola tarlası isabet eden vatandaşlar ise yaşadı...

Türk Kızılayı'ndan Kırklareli'de inşaat ihalesi 3 Ekim'de!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Kırklareli Karakaş Mahallesi'nde yeni bina inşaatı yaptırılacak. İnşaat ihalesi 3 Ekim'de yapılacak..

Kırklareli Karakaş'ta yol çalışmaları başladı!

Kırklareli Belediyesi tarafından belirlenen program dahilinde mahallelerin yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karakaş Mahallesi 1. Bayındır Sokak üzerinde çalışma başlatıldı.

Kırklareli Karacaibrahim'e yeni yol ve otopark yapıldı!

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde Karacaibrahim mahallesinde başlatılan sokak yenileme çalışmaları tamamlanarak, 4 bin 770 metrekarelik yol ve kaldırım ile birlikte 100 araçlık otopark vatandaşların hizmetine açıldı.

Kırklareli Devlet Hastanesi yüzde 93 oranında tamamlandı!

Yapımı TOKİ tarafından üstlenilen 267 Yataklı Kırklareli Devlet Hastanesi temeli 5 Mart 2014 tarihinde Sağlık Bakanı Uz. Dr. Mehmet Müezzinoğlu‘nun da katıldığı törenle atılmıştı.

Kırklareli Karahıdır Mahallesi Muhtarlık binası hizmete açıldı!

Karahıdır Meydanı’nda hizmete giren muhtarlık binasının açılışında konuşma yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, diğer mahaller gibi Karahıdır mahallesini de çok önemsediklerinin altını çizdi.

Kırklareli içme suyu arıtma tesisi projesi hayata geçiyor!

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, köylerin içme suları hakkında bilgi vererek, Trakya’da bir ilk olacak İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’ni hayata geçireceklerini bildirdi.

Kırklareli Karakaş yol çalışmaları Haberi

Kırklareli Karakaş yol çalışmaları

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından belirlenen program dahilinde yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü Kırklareli’nin birçok noktasında yol ve kaldırım onarımlarının yanı sıra düzenleme çalışmalarını da aralıksız devam ettiriyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karakaş Mahallesi 1. Bayındır Sokak üzerinde çalışma...