26 / 04 / 2024

Kırklareli üniversitesi Kentsel Yenileme Projeleri Konferansı

Kırklareli üniversitesi Kentsel Yenileme Projeleri Konferansı

KLÜ Yapı Kulübünün düzenlemiş olduğu Londra ve İstanbul Kentsel Yenileme Projeleri adlı Konferans yapıldı. Geleceğin mühendis adaylarına ileride çok önemli bir katkısı olacak olan konferansa konuşmacı olarak Prof. Dr. M. Rıfat Sağlam katıldı .

Kırklareli Üniversitesi'nde ''İnşaat sektöründe kariyer yapmak'' semineri!

Kırklareli Üniversitesi öğrencileri tarafından öğrencilerin iş dünyası ile tanışmaları, inşaat sektöründe farklı alanlar hakkında bilgi almaları ve kariyer hayatlarına yön vermeleri amacıyla ''İnşaat sektöründe kariyer yapmak'' konulu seminer düzenlendi.

Kırklareli'de deprem ve kentsel dönüşüm paneli yapıldı!

KIRKLARELİ'de,Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu tarafından organize edilen deprem ve kentsel dönüşüm paneli yapıldı.

Kırklareli Fevzi Çakmak Bulvarı Kentsel Tasarım başladı!

Kırklareli Belediyesi, Fevzi Çakmak Bulvarı Kentsel Tasarım Projesi uygulama çalışmasına ilk kazmayı vurdu.Alt yapı, üst yapı, çevre düzenlemesi ve ışıklandırması ile Kırklareli’ne ayrı bir hava katacak çalışma yaklaşık 3 ayda tamamlanacak.

Kırklareli Fevzi Çakmak Caddesi Kentsel Tasarımı için imzalar atıldı!

Kırklareli Belediyesi hazırladığı "Şehrin Yüzündeki Tarihi Çizgiler-Fevzi Çakmak Caddesi Kentsel Tasarım Hamlesi" projesi Trakya Kalkınma Ajansı’nın da katkıları ile hayata geçirecek.Hazırlanan projenin imzaları atıldı.

Kırklareli'de 2 bin öğrenci kapasiteli yurt yapılıyor!

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi yakınına yapılmakta olan, Kredi Yurtlar Kurumu ’na ait 2 bin kişilik yurt binaları inşaatında incelemelerde bulundu.

Kırklareli Bademlik'te çocuk parkının yapımı tamamlandı!

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Bademlik Mahallesi’nde başlatılan çocuk parkının yapımı tamamlandı.

Ata GYO Kırklareli'den 7 milyon TL'ye gayrimenkul aldı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata GYO Kırklareli ilinin Lüleburgaz ilçesinden 7 milyon liraya gayrimenkul aldı...

Kırklareli RES Kapasite Artışı halk toplantısı 4 Aralık'ta!

Alenka Enerji Üretim ve Yatırım Ltd. Şti. tarafından Kırklareli Vize'de Kıyıköy RES Kapasite Artışı yapımı için 4 Aralık saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Kırklareli'de emlak vergisi ödemeleri internetten yapılabiliyor!

2015 yılı Emlak Vergisi 2. taksit ödemeleri Kırklareli Belediyesi veznelerinden alınmaya başladı. İsteyen vatandaşların ödemelerini internet üzerinden online olarak yapabileceği gibi kredi kartı ya da nakit olarak da ödeyebilecek.

Kırklareli Doğa Eğitim Merkezi projesi inşaatı sürüyor!

Nessebar ve Kırklareli’nde, Sosyal Eğitim Altyapısını Geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatı devam ediyor.

Kırklareli Doğa Eğitim Merkezi inşaatı ne durumda?

Nessebar ve Kırklareli’nde, Sosyal Eğitim Altyapısını Geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatı devam ediyor.

Kırklareli'de 8 bin tonluk asfalt çalışması başladı!

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından ihtiyaç duyulan bölgelerde sıcak asfalt serme çalışmaları başladı. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu çalışmaları inceledi, yürütülen çalışmalar kapsamında 8 bin ton sıcak asfalt serimi yapılacak.

Kırklareli'de Eylül ayında 556 konut satıldı!

Türkiye genelindeki iller arasında konut satışında 37. sırada yer alan Kırklareli il genelinde 2015 yılı Eylül ayında toplam 556 konutun satıldığı, bu rakamın 181’ini ise ipotekli konutların oluşturduğu bildirildi.

Kırklareli üniversitesi Kentsel Yenileme Projeleri Konferansı Haberi

Kırklareli üniversitesi Kentsel Yenileme Projeleri Konferansı

Geleceğin mühendis adaylarına ileride çok önemli bir katkısı olacak olan konferansa konuşmacı olarak Prof. Dr. M. Rıfat Sağlam katıldı.


KLÜ Yapı Kulübünün düzenlediği program saat: 13.00 ta başladı. Programa Konuşmacı olarak Prof. Dr. M. Rıfat Sağlam katıldı. Mimarlık Fakültesi öğrencileri ve öğretim görevlılen yer aldığı programda Londra ve İstanbul Kentsel Yenileme Projelen adlı sunum anlatıldı. Açılış konuşmasında Kulüp Başkanı Orhan Doğuş Akyol: "Yapı Kulübü altında gerçekleştirilen ilk programımız öncelikle bizleri kırmayıp üniversitemize teşrif eden Prof. Dr. M. Rıfat Sağlam hocamıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Bizler mimarlık fakültesi öğrencileri için son derece önem arz edeceğini düşündüğümüz bu sunumda faydalı bilgiler edinip bunu ileriki meslek hayatımıza en güzel şekilde yansıtacağımızdan emin olarak bu sunumun bizler için iyi geçmesini temenni eder katılım gösterdiğiniz...