19 / 04 / 2024

Kırklareli'de Kentsel Yenileme Projeleri Konferansı yapıldı!

Kırklareli'de Kentsel Yenileme Projeleri Konferansı yapıldı!

KLÜ Yapı Kulübünün düzenlemiş olduğu Londra ve İstanbul Kentsel Yenileme Projeleri adlı Konferans yapıldı. Geleceğin mühendis adaylarına ileride çok önemli bir katkısı olacak olan konferansa konuşmacı olarak Prof. Dr. M. Rıfat Sağlam katıldı .



Geleceğin mühendis adaylarına ileride çok önemli bir katkısı olacak olan konferansa konuşmacı olarak Prof. Dr. M. Rıfat Sağlam katıldı.


KLÜ Yapı Kulübünün düzenlediği program saat: 13.00 ta başladı. Programa Konuşmacı olarak Prof. Dr. M. Rıfat Sağlam katıldı. Mimarlık Fakültesi öğrencileri ve öğretim görevlılen yer aldığı programda Londra ve İstanbul Kentsel Yenileme Projelen adlı sunum anlatıldı. Açılış konuşmasında Kulüp Başkanı Orhan Doğuş Akyol: "Yapı Kulübü altında gerçekleştirilen ilk programımız öncelikle bizleri kırmayıp üniversitemize teşrif eden Prof. Dr. M. Rıfat Sağlam hocamıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Bizler mimarlık fakültesi öğrencileri için son derece önem arz edeceğini düşündüğümüz bu sunumda faydalı bilgiler edinip bunu ileriki meslek hayatımıza en güzel şekilde yansıtacağımızdan emin olarak bu sunumun bizler için iyi geçmesini temenni eder katılım gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" diyerek görüşlerini bildirdi. Ardından kürsüye gelen Prof. Dr. M. Rıfat Sağlam Londra ve İstanbul Kentsel Yenileme Projeleri konulu sunumunu yaparak konferans son buldu. 


Kırklareli Önadım


Geri Dön