26 / 04 / 2024

Kırklareli Kentsel Yenileme Projeleri Konferansı

Kırklareli Kentsel Yenileme Projeleri Konferansı

KLÜ Yapı Kulübünün düzenlemiş olduğu Londra ve İstanbul Kentsel Yenileme Projeleri adlı Konferans yapıldı. Geleceğin mühendis adaylarına ileride çok önemli bir katkısı olacak olan konferansa konuşmacı olarak Prof. Dr. M. Rıfat Sağlam katıldı .

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Diyarbakır Dağkapı meydanına kentsel yenileme projesi!

Diyarbakır'daki Dağkapı Meydanı, 'kentsel yenileme projesi' ile yenişlenecek. Proje kapsamında Dilan sineması kültür merkezi haline getirilecek...

Eyüpsultan Nişanca Kentsel Yenileme Projesi askıya çıkıyor!

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi'nin detaylarını vatandaşı bilgilendirmek amacıyla askıya çıkıyor.

Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık!

3 oda 1 salon konutların yer aldığı Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Açık Satış Yöntemi ile satışa sunulan TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 47 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Balbey Kentsel Yenileme Projesi mülkiyet değerini artıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Balbey Kentsel Yenileme Projesi ile bir toplantı gerçekleştirdi.

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi için başvurular başladı!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi 1. Etap kapsamında yer alan konutlar için en düşük taksit tutarı bin 469 TL olarak belirlendi.

Sincan Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'nin ihalesi yarın!

Ankara Sincan Saraycık Kentsel Yenileme Projesi 2. Bölge 2. Etap ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Proje kapsamında 891 konut, 3 ticaret merkezi, bir ibadethane ve otoparkı inşa edilecek.

Kadıköy’de kentsel dönüşüm yok, kentsel yenileme var!

Taka Gazetesi, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile röportaj yaptı. Nuhoğlu kentsel dönüşümle ilgili sorular bir soruya, "Kadıköy’de kentsel dönüşüm yok. Kentsel yenileme var." dedi.

Kaman Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kırşehir Kaman Kentsel Yenileme Toplu Konut uygulaması kapsamında yer alan 5 adet konut açık satışa sunuluyor.

Kırklareli'de deprem ve kentsel dönüşüm paneli yapıldı!

KIRKLARELİ'de,Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu tarafından organize edilen deprem ve kentsel dönüşüm paneli yapıldı.

Bitlis Merkez Kentsel Yenileme Projesi'nde sözleşme dönemi başlıyor!

Bitlis Merkez 302 Konut Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 139 adet hak sahibine ait konutun sözleşme imzalama işlemleri 24 Kasım 2016 – 16 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kırklareli Kentsel Yenileme Projeleri Konferansı Haberi

Kırklareli Kentsel Yenileme Projeleri Konferansı

Geleceğin mühendis adaylarına ileride çok önemli bir katkısı olacak olan konferansa konuşmacı olarak Prof. Dr. M. Rıfat Sağlam katıldı.


KLÜ Yapı Kulübünün düzenlediği program saat: 13.00 ta başladı. Programa Konuşmacı olarak Prof. Dr. M. Rıfat Sağlam katıldı. Mimarlık Fakültesi öğrencileri ve öğretim görevlılen yer aldığı programda Londra ve İstanbul Kentsel Yenileme Projelen adlı sunum anlatıldı. Açılış konuşmasında Kulüp Başkanı Orhan Doğuş Akyol: "Yapı Kulübü altında gerçekleştirilen ilk programımız öncelikle bizleri kırmayıp üniversitemize teşrif eden Prof. Dr. M. Rıfat Sağlam hocamıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Bizler mimarlık fakültesi öğrencileri için son derece önem arz edeceğini düşündüğümüz bu sunumda faydalı bilgiler edinip bunu ileriki meslek hayatımıza en güzel şekilde yansıtacağımızdan emin olarak bu sunumun bizler için iyi geçmesini temenni eder katılım gösterdiğiniz...