24 / 04 / 2024

kırklareli vizede çöp kutuları yer altınamı alınacak

kırklareli vizede çöp kutuları yer altınamı alınacak

Kırklareli'ye bağlı Vize Belediyesinin, Trakya Kalkınma Ajansından hibe almaya hak kazandığı "Vize İlçesi Atık Yönetimi Altyapısının Güçlendirilmesi Projesi" kapsamında ihalesi yapılan çöp konteynerleri kısa sürede yer altına alınacak...

Kırklareli'de satılık arsa fırsatı!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Pınarhisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 11 bin 235 metrekare olarak belirtildi.

Kırklareli'de arsa fırsatı! İhalesi 16 Ekim'de!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Orta Mahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Kırklareli Pınarhisar Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Pınarhisar Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırklareli Pınarhisar'a millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Pınarhisar'da millet bahçesi inşa edecek.

Kırklareli Pınarhisar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Pınarhisar Millet Bahçesi projesinin ihalesini 24 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kırklareli Camikebir 204 konut ihalesi bugün!

Kırklareli İli, Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi" (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kırklareli 204 konut ihalesi 14 Aralık'ta!

Kırklareli İli, Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi" (e-ihale) ihalesi 14 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kırklareli'ye 204 konut ve 1 okul müjdesi!

Kırklareli İli, Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi" (e-ihale) ihalesi 14 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kırklareli'ye 204 yeni konut!

Kırklareli İli, Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi" (e-ihale) ihalesi 14 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Saray-Kırklareli yolunun temeli atıldı!

71 kilometre uzunluktaki Saray-Kırklareli yolunun temeli atıldı. Yol ile ulaşım süresi 78 dakikadan 45 dakikaya düşecek; Saray, Vize, Pınarhisar ilçeleri arasında ağır taşıt trafiği rahatlayacak...

Kırklareli Pınarhisar'da 464 evde hasar tespiti yapıldı!

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde ekipler, sağanak yağıştan sonra hasar tespit ve temizlik çalışması başlattı.

TOKİ Kırklareli Üsküp alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Üsküp alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

kırklareli vizede çöp kutuları yer altınamı alınacak Haberi

kırklareli vizede çöp kutuları yer altınamı alınacak


Ocak ayının ilk haftası Belediye Toplantı Salonunda yapılan yeraltı çöp konteyneri işi ile ilgili ihaleye 3 firma katıldı. Önümüzdeki günlerde ihaleyi alan firma ile sözleşmenin imzalanıp ay sonu işin yapımına başlanacağı kaydedildi.


Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, "İlk etapta 30 noktada başlatılacak olan uygulamaya vatandaşın memnuniyeti doğrultusunda genişletilerek devam edileceğini belirtti. Aynı proje kapsamında 1 çöp toplama aracı, 2 vakumlu süpürge ve 2 atık toplama aracı da alınacağını ifade eden Başkan Yılmaz, "İlçede belirlenen noktalara yerleştirilecek 30 adet yeraltı çöp konteyneri sistemi ile çöp ve atıkları yer altında saklayarak, koku, bakteri, hastalık ve benzeri istenmeyen sonuçların önüne geçilecek ve görsel kirliliği de tamamen ortadan kaldıracak"...