25 / 04 / 2024

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?



İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün kabine toplantısından ardından kameralar karşısına geçmiş ve  TOKİ 2022 sosyal konut projesi hakkındaki açıklamalarda bulunmuştu.

TOKİ 2022 sosyal konut projesinde konut sayının arttırılacağı biliniyor. 150 bin olarak açıklanan konut sayılarının arttırılacağı da açıklamalar arasında.

Vatandaşlar ucuz konut projesiyle taksit ödeyerek konut sahibi olabilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’TOKİ’yle 1 milyon 175 bin vatandaşımızı ev sahibi yapmış olduk. Ekonomik, güvenli konut üretiminde dünyada eşi benzeri olmayan başarı ortaya koyduk. 100 bin ucuz sosyal konut için çıktığımız yolda 10 katı talep aldık. Cumhuriyet tarihinin büyük sosyal konut hamlesini başlatmaktayız. İlk ev sahibi olacak vatandaşlarımız için hayata geçecek proje hayata geçmek üzere. Vatandaşımızı kira öder gibi konut sahibi yapacağız. İnşaat sektörünü canlandırıp, insanımızı ev sahibi olmasını sağlayacağız. Sosyal Konut  projesi kiraların düşmesini de sağlayacaktır. Şehit yakınları ve gazilerimize özel bir kontenjan ayırdık. Yeni evlenecek gençlerimiz de kota sahibi olacaktır. Hazırlıklar bitmek üzere ve önümüzdeki günlerde detaylarını paylaşacağız.’’


Geri Dön