26 / 04 / 2024

kırkpınar yağlı güreşleri para ödülleri

kırkpınar yağlı güreşleri para ödülleri

Edirne Belediyesi tarafından 1-3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde dereceye girecek ilk 64 pehlivana verilecek ödüller belli oldu. 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 1 Temmuz Cuma günü minik boy güreşçilerin çayıra çıkmasıyla başlayacak.

Diyanet 2024 yılı fitre bedelini açıkladı. Geçen yıla göre yüzde 85,7 arttı!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Ramazan ayı yaklaşırken 2024 yılı fitre bedelini açıkladı. Fitre tutarının açıklanmasının ardından Vergi Uzmanı Ozan Bingöl X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda artışın hangi enflasyon verisine göre yapıldığını sordu.

65 yaş üstü vatandaşlara zamlı maaş müjdesi! Zamlı yaşlılık aylığı kaç TL oldu? Şubat'ta yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal yardım programlarının aylık ödemelerine yapılan zamları açıkladı. Peki 2024 yeni yaşlılık maaşı kaç TL oldu? 65 yaş aylığına ne kadar zam yapıldı? 

İstanbul’da bir ailenin yaşam maliyeti 46 bin TL! Maliyetler 2022 yılına göre yüzde 76,7 arttı!

İstanbul'da yaşam gün geçtikçe zorlaşıyor. İstanbul Planlama Ajansı tarafından açıklanan verilere göre bir ailenin yaşam maliyeti 46 bin TL oldu. Bu oran geçen yılın aynı ayına göre yüzde 76,7 arttı.

Otomobil satışları eylülde rekor kırdı! Satışlar geçen yıla göre yüzde 64,8 arttı!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verilerine göre, otomotiv pazarı 2023 ocak ayından eylül ayına kadar geçen sürede rekor kırdı. Satışlar, geçen yıla göre yüzde 64,8 artış kaydetti.

TÜİK verilerine göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, eylül ayına yönelik ekonomik güven endeksi verileri açıklandı. Buna göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı.

Beko’dan az yağlı fritöz alana ikincisi yüzde 50 indirimli! Son gün 30 Eylül!

Beko, son günlerin moda küçük ev aletlerinden az yağlı fritözde indirim kampanyası başlattı. Az yağlı fritöz alana ikincisini yüzde 50 indirimli vereceğini duyuran Beko, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini açıkladı.

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolap 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 20 Eylül’de başlayan indirim kampanyası büyük ses getirdi. Buna göre, Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolar 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü. İşte 21 Eylül 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

65 yaş aylığında flaş detay! Kimler yaşlılık aylığı alabilir? Yaşlılık aylığı ne zaman kesilir? Aman dikkat!

Türkiye'de yaklaşık 860 bin kişiye aylık 2 bin 348 TL tutarında yaşlılık aylığı ödeniyor. Peki yaşlılık aylığı hangi durumlarda kesilir? İşte merak edilen detaylar...

Yaşlılık aylığı ve engelli maaşı alanlar hemen bakın! Maaşlar kaç TL oldu? Bakan Göktaş tek tek açıkladı!

Yaşlılık maaşı ve engeli aylığı ödemelerindeki son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan konuya ilişkin bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Ankara ve İstanbul'da bugün sağanak yağışlı hava nasıl olacak? Meteoroloji uyarıyor!

Meteoroloji'nin güncel verilerine göre, bugün Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yağışlı hava koşulları bekleniyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

Türkiye’de 2022 yılında şirket iflasları bir önceki yıla göre yüzde 20 azaldı!

Dun & Bradstreet tarafından açıklanan Küresel İflas Raporu'nda 2022 yılında küresel ölçekte şirket iflaslarında artışların arttığı belirtilirken Türkiye’de ise 2022 yılında iflaslar bir önceki yıla göre yüzde 20 azaldı.

2022 rakamlarına göre en büyük 500 şirketin net satışı 8 trilyon liraya çıktı!

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 Türkiye-2022 Araştırması’na göre, şirketlerin 2022 yılı net satışları, bir önceki yıla göre yüzde 148,7 gibi rekor bir oranda arttı.

Yaşlılık maaşı Haziran ödemeleri hesaplara yattı mı? Yaşlılık aylığı alanlar dikkat! Hesaplara tam 3 bin 490 TL yatacak!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, emekli maaşlarının erken ödenmesiyle beraber yaşlılık maaşı ödeme tarihleri merak edilmeye başlandı. Peki yaşlılık maaşı Haziran ödemeleri hesaplara yattı mı?

kırkpınar yağlı güreşleri para ödülleri Haberi

kırkpınar yağlı güreşleri para ödülleri

2020 yılında 659. Kırkpınar Yağlı Güreşleri salgın tedbirleri kapsamında yapılamamıştı. Geçen sene 60 bin TL olan başpehlivanlık ödülünde bu sene artış yapıldı.

661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde verilecek belediye ödülleri ile pehlivan yolluk ve tur ücretleri belirlendi. Geçen yıl 60 bin lira olan başpehlivanlık ödülü 75 bin liraya çıkarıldı.

Edirne Belediyesinden yapılan açıklamaya göre 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde kategorilerinde dereceye girenler ile en iyi peşrev çeken pehlivana ödül verilecek.

Geçen yıl 60 bin lira olan başpehlivanlık ödülü artırıldı. Şampiyonluğa ulaşacak başpehlivana 75 bin lira para ödülü, altın madalya ve kupa verilecek. Başpehlivan ikincisine 48 bin lira, gümüş madalya ve kupa, başpehlivan üçüncüsü olacak 2 güreşçiye de 25'şer bin lira para ödülü, bronz madalya ve kupa takdim edilecek.

BÜYÜK ÖDÜL PAZAR GÜNÜ SAHİBİNİ BULACAK

Belediye...