25 / 04 / 2024

Kırmızı Zambak İnşaat adres 

Kırmızı Zambak İnşaat adres 

Kırmızı Zambak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Kırmızızambak tarafından kuruldu.

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Acil bakın! Son dakika 

Altın fiyatları haftaya yükselişle başlarken bugün tepetaklak oldu. Dün 1927 dolardan işlem gören ons altın bugün 1921 dolara geriledi. Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı. Bugün gram altın ne kadar oldu? Acil bakın. Son dakika altın fiyatları.

İstanbul'un vakti daralıyor! İki uzman isim kırmızı alarm verdi, milyonların hayatı tehlikede!

İstanbul'un zamanı tükeniyor... İki uzman isim kırmızı alarm verdi... Milyonların hayatı tehlikede... İşte ayrıntılar...

Altında ibreler kırmızıya döndü! Tehlike çanları çalıyor! Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı dün 1912 dolarken bugn 1904 dolara geriledi. Altında ibreler kırmızıya döndü. Tehlike çanları çalıyor. Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

Euro 29 TL sınırına dayandı! Elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Euro yükselmeye devam edecek mi?

Döviz kurlarındaki hareket devam ediyor. Euro 29 TL sınırına dayanırken, elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Euro yükselmeye devam edecek mi?

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Elinde altını olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! 16 Haziran Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı düşüşle kapatmaya hazırlanıyor. Fed faiz kararı sonrasında düşüşe geçen altın fiyatları bugün resmen tuzla buz oldu. Elinde altını olanlara kırmızı kodla uyarı geldi. 16 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları 24 saat sonra böyle olacak! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusu merak ediliyor. ABD’de yaşanan borç krizi ve Fed’in faiz kararı belirsizliği altındaki fiyatlamayı zor hale getiriyor. Altın fiyatları 24 saat sonra böyle olacak! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü! Elinde 1 gramı bile olan bakmadan sakın geçmesin! 25 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları dün yükselişe geçerken bugün altında ibreler kırmızıya döndü. Gram altın ne kadar oldu? Elinde 1 gramı bile olan bakmadan sakın geçmesin. 25 Mayıs Perşembe canlı altın fiyatları.

5 kg toz şeker 109 TL'ye, 1 kg kırmızı mercimek 22 TL'ye, 1650 gr salça 84 TL'ye düştü! İndirim listesinde 130 ürün var

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini "Mutfakların Temel İhtiyaçları" başlığı altında satışa sundu. Kampanya kapsamında, 5 kg toz şeker 109 TL'ye, 1 kg kırmızı mercimek 22 TL'ye, 1650 gr domates salçası 84 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler...

Yarın piyasalarda 'kırmızı pazartesi' olacak! Altın, dolar, borsayı neler bekliyor?

Geçtiğimiz hafta para piyasalarının nabzı Kapalıçarşı'da atmaya başladı. Analistler seçim sonrası için, pazartesi “kırmızı pazartesi olacak” diyerek işaret etti. 

Et ve Süt Kurumu'ndan mükemmel hamle! Kırmızı et fiyatlarına indirim mi geliyor?

Yılbaşından itibaren zamların en çok uygulandığı ürünler arasında kırmızı et vardı. Enflasyonunda etkisiyle bir türlü düşmek bilmeyen kırmızı et fiyatları için müjdeli haber Et ve Süt Kurumu'ndan geldi. Alınan karar ile 150 TL indirim bekleniyor. İşte tüm ayrıntılar.

Kırmızı et almak lüks oldu! Kırmızı ete yeni zam!

Et fiyatlarına gelen zamlar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Kırmızı ete bir zam daha yapıldı. İşte detaylar!

Migros'ta taze perşembe kampanyası! Tereyağı, kırmızı et, sebze ve meyveye dev indirim!

Migros Market Sanal Markete özel Taze Perşembe kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Tereyağı, kırmızı et, sebze ve meyve gibi ürünlere dev indirim yapıldı.

Kırmızı Zambak İnşaat adres  Haberi

Kırmızı Zambak İnşaat adres 

Kırmızı Zambak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Kırmızızambak tarafından kuruldu.

Kırmızı Zambak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...