26 / 04 / 2024

Kırşehir gayrimenkul ihalesi

Kırşehir gayrimenkul ihalesi

Kırşehir İli, Merkez İlçesi, Çayağzı Köyü'nde yer alan gayrimenkul 7 milyon 253 bin 850 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 26 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Ucuz arsa bakanlar dikkat! Kırşehir'de 32 adet taşınmaz satışa çıkarıldı!

Kırşehir Mucur Belediye Başkanlığı Solaklı Mahallesi/ Körpınar Mevkii'nde yer alan 32 adet gayrimenkulün satışını yapacağını ilan etti. 

Kırşehir'de 173 gayrimenkul satılıyor! Arsalar, kerpiç ev ve bahçeler de yer alıyor!

Kırşehir İl Özel İdaresi, Kırşehir ilinde yer alan 173 adet gayrimenkulü 9 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:00'da açık teklif usulüyle satıyor...

TOKİ'den Kırşehir'e 205 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Çiçekdağı'nda 205 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın yapılacak.

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Sun tarafından kuruldu.

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Kırşehir Mucur Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi 11 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesini 11 Kasım 2021 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Kırşehir'de 21 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kırşehir Belediye Başkanlığı, Kırşehir Merkez'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 21 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Şükür Emlak Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şükür Emlak Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Recep Ersoy tarafından kuruldu.

TOKİ Kırşehir Mucur 253 konut ihalesi bugün!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir 253 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir Mucur 253 konut ihalesi 8 Ocak'ta!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir 496 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 2. Etap 496 Konut ile 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kırşehir gayrimenkul ihalesi Haberi

Kırşehir gayrimenkul ihalesi

Kırşehir İli, Merkez İlçesi, Çayağzı Köyü'nde yer alan gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 7 milyon 253 bin 850 TL bedel isteniyor. 

TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ: Kırşehir, Merkez, Çayağzı Köyü, 112 Ada, 4 parselde kayıtlı arsa niteliğinde taşınmaz üzerinde lojmanlar ve kazan dairesi olarak kullanılan yapılar bulunmakta ve bu yapılar takriben 15-20 yıl önce inşa edilmiş olup toplam yüzölçümlerinin 1.412,00 metrekare olduğu tespit edilmiştir.

Taşınmaz şehir merkezine yaklaşık 24 km gibi uzak bir mesafede olup şehir merkezi, eğitim, kültür, hastane, dini tesis, kamu kuruluşları vb.tesislere uzak mesafededir, taşınmaz Kırşehir-Ankara yolu üzerinde olup araç trafiğinin yoğun olduğu bir güzergahta bulunmaktadır, taşınmazın tapu kaydında arsa vasfında olması ve alanının çok büyük olması nedeniyle yeni yapılaşmalar için uygundur,taşınmaz imar planında konut dışı kentsel...