29 / 03 / 2024

kırşehir kaman savcılı toki evleri

kırşehir kaman savcılı toki evleri

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı başvuru işlemleri bugün başlıyor. 178,34 metrekarelik 2+1 dairenin satışa sunulduğu projede 750,99 TL'lik taksitle ödeme yapılabiliyor.

Kırşehir Kaman Savcılı TOKİ Evleri başvurusu bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kırşehir-Kaman, Savcılı Tarımköy Projesi kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız, peşinatsız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy Konut başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy Projesi kapsamında bulunan 27 adet konut kurasız, peşinatsız, ön kayıt başvuru önceliğine göre açık satış ile yarın satışa sunuluyor...

TOKİ Kırşehir Tarımköy Konutları'nda başvuru için son 5 gün!

TOKİ Kırşehir-Kaman Savcılı Tarımköy Konutları'nda yer alan 45 adet konut açık satışa sunuluyor. Projenin başvuru dönemi 29 Mart'ta sona eriyor...

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Konutları'nda 93 bin 600 TL'ye!

TOKİ Kırşehir-Kaman Savcılı Tarımköy Konutları'nda yer alan 60 adet konut açık satışa sunuluyor. Konutlar için başvurular 31 Ocak 2013 tarihine kadar yapılıyor...

TOKİ Kırşehir Kaman’da 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın ev sahibi olma hayalleriyle beklediği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ sosyal konut projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Kırşehir'de uygun fiyatlı arsa fırsatı! Hemen bakın!

Kırşehir Kaman Belediyesi 13 adet arsayı açık teklif usulüyle satışa çıkaracağını ilan etti. İhale 25 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:10'da gerçekleştirilecek.

Kırşehir Kaman'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31528 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kırşehir Kaman'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

TOKİ Kırşehir Mucur 253 konut ihalesi bugün!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir 253 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir Mucur 253 konut ihalesi 8 Ocak'ta!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir 496 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 2. Etap 496 Konut ile 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kırşehir Kaman'da işletmecisinden kiranın yarısını alan iş yeri sahibi örnek oldu!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde dükkan sahibi olan Mehmet Demir, kiracısından sıkıntılı süreç geçinceye kadar kira ücretinin yarısını alacak

TOKİ Kırşehir Kaman orta gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman 2020 orta gelir projesi için başvurular başladı.

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kırşehir Kındam 258 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kırşehir Kındam'a konut ve ticaret merkezi!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir 258 konut ihalesi 19 Kasım'da!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

kırşehir kaman savcılı toki evleri Haberi

kırşehir kaman savcılı toki evleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kırşehir-Kaman, Savcılı Tarımköy Projesi kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız, peşinatsız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satış yöntemiyle satılıyor. 


TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı başvuru işlemleri bugün başlıyor. Projede satış ve başvuru işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından yürütülüyor. 


Ödeme koşulları kapsamında 240 ay vade fırsatı sağlanan TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı'da konut fiyatı 180 bin 238 TL olarak belirlendi. 


TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı'da 750,99 TL taksitle konut sahibi olabilmek mümkün. Projede 178,34 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 daire bulunuyor. 


Satış duyurusu için