26 / 04 / 2024

kırşehir mehmet demir

kırşehir mehmet demir

Kırşehir'in Kaman ilçesinde dükkan sahibi olan Mehmet Demir, kiracısından sıkıntılı süreç geçinceye kadar kira ücretinin yarısını alacak

Kırşehir Kaman'da işletmecisinden kiranın yarısını alan iş yeri sahibi örnek oldu!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde dükkan sahibi olan Mehmet Demir, kiracısından sıkıntılı süreç geçinceye kadar kira ücretinin yarısını alacak

Kırşehir SGK'nın yeni binası aynı arsaya yapılacak!

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Mehmet Akdeniz, eskisinin yıkılacağı SGK binasıyla ilgili konuştu. Akdeniz, yeni binanın aynı arazi üzerine yapılacağını belirtti.

Kırşehir'deki Ahi Çarşısı koruma altına alınmalı!

Kırşehir'deki Ahi Çarşısı, Cumhuriyet tarihinin ilk külliye projesi içerisinde bulunuyor.Arkeolog Mehmet Göktürk, Kırşehir'deki çarşının ilk modern alış-veriş merkezi olduğunu söyledi.

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Kırşehir'de incelemelerde bulundu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan 24 Mart 2016 tarihinde kentsel dönüşüm projeleri devam eden Kırşehir'i ziyaret etti. TOKİ Başkanı, Bala Belediye Başkanı Arif Kaplan’la da görüştü.

Kırşehir’e yeni yatırım müjdesi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Milletvekili adayları ve İl Başkanı Mustafa Kendirli ile yapılan görüşmeler sonrasında müsteşar Demir, yeni yatırım müjdeleri verdi.

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap eylül ayında teslim edilecek!

TOKİ ve Kırşehir Belediyesi işbirliğiyle planlanan 2 bin 712 konutluk Bağbaşı Kentsel Dönüşümü Projesi'nin 2. etap hak sahipleri kurayla belirlendi. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci "eylül ayında hak sahiplerini evlerine kavuşturacağız" dedi

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap kura çekimi yapıldı!

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap kura çekimi gerçekleşti. Beğbaşı'daki 444 konutun kura çekimi Vali Necati Şentürk ile Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin de katıldığı, törenle gerçekleştirildi.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü!

Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Kayaşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor. İşte Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü...

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları!

Daire teslimlerinin sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşeceği TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 534 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Projede 8 bin 559 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. İşte Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları...

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede 534,92 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

kırşehir mehmet demir Haberi

kırşehir mehmet demir

Kırşehir Kaman'da dükkan sahibi Mehmet Demir, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle yeterli kazanç sağlayamayan kiracısı esnaftan, sıkıntılı süreç geçinceye kadar kira ücretinin yarısını alacak.

Kaman'da züccaciye dükkanı işleten Atilla Karaboğaz, Anadolu Ajansı muhabirine, koronavirüs salgını sebebiyle satışlarının iyice azaldığını belirtti.

Dükkan sahibi Demir'in, işlerinin durumunu sorduğunu dile getiren Karaboğaz, yaşadığı sıkıntılı süreci kendisine anlattıktan sonra bu süreci atlatıncaya kadar kira ücretinin yarısını ödemesini söylediğini belirtti.

Karaboğaz konuyla ilgili olarak, "Koronavirüs ile işlerimizde düşüş oldu. Bu düşüş üzerine iş yeri sahibimin teklifi beni mutlu etti. En azından bizleri düşündüğü için iş yeri sahibimize teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Mehmet Demir ise kendisinin de daha önce esnaflık yaptığını dile getireren "Tarımla uğraşıyorum. Daha önce de bu dükkanda oto galeri işi yapıyordum. Kiracımız gayet iyi bir insan. Ülkemizin içinde...