25 / 04 / 2024

kırşehir tabiat parkı

kırşehir tabiat parkı

Kırşehir'de yaklaşık 10 milyon TL'ye mal olan Aşıkpaşa Tabiat Parkı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belediyeye devir edilmedi. 

Kırşehir'deki Aşıkpaşa Tabiat Parkı Belediyeye devredilecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

Kırşehir Aşıkpaşa Tabiat Parkı belediyeye verilmedi! 

Kırşehir'de yaklaşık 10 milyon TL'ye mal olan Aşıkpaşa Tabiat Parkı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belediyeye devir edilmedi. 

Ankara Altınpark'a Kırşehir Evi inşa ediliyor!

Yozgatlılar için Şafaktepe Parkı’nda, Çankırı ve Çorumlu vatandaşlar için Altınpark’ta yer tahsisi yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de Altınpark'a Kırşehir Evi inşa ediyor.

Kırşehir’e bilim merkezi kuruluyor!

KIRŞEHİR Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Kırşehir Gezegenevi ve Kültür Parkı Mimari Proje Yarışması' projelerinin değerlendirmesi yapıldı.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Kırşehir Gezegenevi Mimari Proje Yarışması için son gün!

Kırşehir'in kültürel ve sanatsal altyapısını güçlendirmek amacı ile bir gezegenevi yapısı elde edilmesi amacıyla düzenlenen Kırşehir Gezegenevi ve Kültür Parkı Mimari Proje Yarışması'nda proje teslimleri bugün sona erecek.

Kırşehir'de Gezegenevi ve Kültür Parkı inşa edilecek!

Kırşehir Belediye Başkanlığı, ilimizin tarihi ve kültürel değerlerini öne çıkartmak ve kamuya açık, insanca yaşanabilir, sürdürülebilir bir merkez elde etme amacıyla “Kırşehir Gezegenevi ve Kültür Parkı Mimari Proje Yarışması” düzenliyor.

Kırşehir Aşıkpaşa Tabiat Parkı Haziran'da tamam!

Kırşehir Aşıkpaşa Tabiat Parkı Projesi 2009 yılında Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na devredilerek çalışmalarına kararlı bir şekilde başlanıldı. Çalışmaların 2016 yılının Haziran ayında bitirilmesi bekleniyor

Kırşehir kentsel dönüşüm ile değişiyor!

Kırşehir için hayal olarak görülen ve bir yılda tamamlanarak hayata geçirilen İkiz Arası Kent Park alanında çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Bahçeci, kentsel ve kültürel değişimi sağlayarak etkin şekilde çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Kırşehir'de 650 kişilik park açılacak!

Kırşehir Belediyesi, aynı anda 650 kişinin piknik yapabileceği Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı Projesini hayata geçiyor.

Kırşehir Doğa Kent Projesi'nin temeli atıldı!

Koçak Kaya İnşaat Yetkilisi Muammer Kaya, Kırşehir'de ilk sosyal konut tesisleri Doğa Kent Projesi için temellerinin atıldığını açıkladı. Kent Park civarındaki proje 72 daireden oluşuyor.

Kırşehir Güzler Piknik ve Evcil Hayvan Parkı’nın temeli atıldı!

Kırşehir’de 650 kişinin aynı anda piknik yapabileceği Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı’nın temel atma töreni yapılacak. Bahçeci, "Kırşehir’i her alanda geliştirecek ve Kırşehir’e yeni sosyal alanlar kazandıracak projeleri yapmaya devam ediyoruz"

Kırşehir'de yol düzenleme çalışmaları yapılıyor!

Kırşehir'de kilit parke, asfalt, asfalt yama ve park çalışmaları yapılıyor. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Şehit Doğan ve Lise caddelerinde asfalt çalışmaları, Kümbetaltı Mezarlığı civarında da sert zemin ve kilit parke çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

kırşehir tabiat parkı Haberi

kırşehir tabiat parkı

Kırşehir'de, 2010 yılında Tabiat Parkı ilan edilen bin 300 dekarlık alana dönemin AKP’li Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’nin girişimleriyle tenis kortları, basketbol sahası, oturma alanları, kır lokantası, gözetleme kulesi ve çeşitli tesisler yapılmıştı.

Bu gelişmelerin ardından Tarım ve Orman Bakanlığı resmi sosyal medya hesabından “Doğa Koruma ve Killi Parklar Genel Müdürlüğü’müz tarafından projelendirilen Aşıkpaşa Tabiat Parkı’nı Kırşehir Belediye Başkanlığı’mıza emanet ediyor ve işletmecilik hakkını devrediyoruz” diye yazarak parkının belediyeye teslim edildiğini duyurdu.

Sözcü Gazetesi'nden İsmail Akduman'ın haberine göre, projesi Kırşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve bakanlık tarafından milyonlarca lira harcanarak yapımı tamamlanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, anlaşmaya göre yıllık 88 bin lira karşılığında belediye devredilecekti. Yeni belediye başkanı Selahattin Ekicioğlu, ilk taksit olarak yatırılması gereken 17 bin lirayı bakanlığa ödediğini ancak parkın belediyeye teslim...