25 / 04 / 2024

Kırşehir toki başvurusu

Kırşehir toki başvurusu

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru 2016 kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

TOKİ Kaman alt gelir fiyat!

TOKİ Kaman alt gelir fiyat listesine göre 82 bin 867 TL'den başlıyor. Toplamda 63 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları fiyat!

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları fiyat listesine göre 140 bin 157 TL'den başlıyor. Projede peşin ödemeler 14 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvurusu!

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvurusu başladı ve 22 Temmuz'a kadar devam ediyor. Toplamda 63 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 82 bin 867 TL'den başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları başvuruları!

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları başvuruları başladı ve devam ediyor. Fiyatların 140 bin 157 TL'den başladığı projede ödemelere göre 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Kırşehir Kaman TOKİ Evleri başvuru!

Kırşehir Kaman TOKİ Evleri başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Ödemelere göre 180 aya varan vade imkanı sağlanan projede toplamda 106 adet daire satışta.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu başvurusu bugün başlıyor!

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu başvurusu bugün başlıyor. Toplam 63 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede ev fiyatları 82 bin 867 TL'den başlıyor.

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kuraları çekildi. Peki TOKİ Kırşehir Mucur 2+1 ve 3+1 kura sonuçları nereden öğrenilir? 

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırıkkale Delice başvuru tarihleri belli oldu! Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesi için başvuru tarihleri belli oldu. Peki Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Kırşehir TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 17.02.2022!

Kırşehir TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 17.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 17.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kırşehir'de 21 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kırşehir Belediye Başkanlığı, Kırşehir Merkez'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 21 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019!

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019 ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Kırşehir 2019 başvuru ücreti kaç para? TOKİ Kırşehir 2019 fiyatları ne kadar? 

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan 112 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kırşehir güvenle imar edildi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

TOKİ Kırşehir'de başvuru dönemi bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Kayabaşı projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı başvuruları bugün başlıyor!

En düşük konut bedelinin 144 bin 217 TL olarak belirlendiği Kırşehir Kayabaşı TOKİ başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

Kırşehir toki başvurusu Haberi

Kırşehir toki başvurusu

Başvuru işlemlerinin  Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Kırşehir Merkez Şubesi olacak.


Konut fiyatlarının 145 bin 455 TL ile 173 bin 358 TL arasında değiştiği projede peşin ödemeler 14 bin 545 TL'den başlıyor.


Ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatta kalanı 96 ay vade, yüzde 15 peşinatta kalanı 108 ay vade ya da yüzde 25 peşinatta kalanı 120 ay vade sağlanıyor.


TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru 2016!

Toplamda 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa uygun şekilde 28 Temmuz – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında başvurularını kabul edecek.


Satış duyurusu için