26 / 04 / 2024

kırşehirde kavurucu sıcaklar nedeniyle inşaatlar durdu

kırşehirde kavurucu sıcaklar nedeniyle inşaatlar durdu

Bu sene kavurucu sıcaklıklara denk gelen Ramazan ayı sebebiyle oruç tutan vatandaşlar çalışmakta güçlük çekiyor. Kırşehir'deki inşaat halindeki binaların büyük çoğunluğunda Ramazan ayı nedeniyle çalışmalar durdu

Fİ Yapı'dan açıklama geldi! Fİ Şehir Kırıkkale'de ikinci etabın teslimleri 30 Mayıs'ta başlıyor!

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ Şehir Kırıkkale projesinde ikinci etap bloklar 30 Mayıs 2024 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 

ŞOK’ta, Sütaş kaşar peyniri 99,90 TL’ye, ilkokul çantası 399 TL’ye, kırışık giderici dikey ütü 699 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 3 Ekim’e kadar sepetleri dolduracak indirimler raflardaki yerini alacak. Buna göre, Sütaş kaşar peyniri 99,90 TL’ye, ilkokul çantası 399 TL’ye, kırışık giderici dikey ütü 699 TL’ye düştü. İşte 30 Eylül 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Çiğ süt fiyatında büyük hayal kırıklığı! Sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Ulusal Süt Konseyi’nin 11.5 lira olarak açıkladığı çiğ süt fiyatı üreticiler tarafından tam bir hayal kırıklığı oldu. Üreticilerin süt fiyatlarından beklentisi ise farklıydı, sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Prof. Dr. Naci Görür’den son dakika deprem uyarısı! Bu fay kırılabilir! Tam bu şiddette deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depremi için hem vatandaşlara hem de yöneticilere yeni bir uyarıda daha bulundu. En az 7.2 ile 7.6 şiddetinde deprem beklediklerini söyleyen Naci Görür, “Adalar ve Kumburgaz fayının kırılmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

İslam Memiş'ten yatırımcılara sır gibi açıklama! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiiş yatırımcılara sır gibi açıklamada bulundu.Yatırımcılara bu sene en çok hangi yatırım aracının kazanacağını açıkladı. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak!

Bakanlık adım attı! Sıfır ve ikinci el araçların fiyatı böyle düşürülecek!

Ayın ilk haftasından itibaren bayilerde sıfır araç bulmak zorlaşırken, bu durumdan faydalanmak isteyen fırsatçılar için Bakanlık harekete geçti. Sıfır ve ikinci el fiyatlarını düşürecek hamle geliyor.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci açıkladı! Bu yıl 128,6 milyon ton üretimle tüm zamanların rekoru kırılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bu yıl 128,6 milyon ton bitkisel üretimle tüm zamanların rekorunun kırılacağını söyledi.

Borsada yatırımcı sayısı tüm zamanların rekorunu kırarak 3 milyon kişinin üzerine çıktı!

Düşük faiz ve yüksek enflasyon ortamında, konut piyasasında durgunluk, dövizde ise yatay seyir izlenirken kendine güvenli bir adres arayan yatırımcının yeni adresi Borsa İstanbul oldu. Borsa İstanbul'a gelen yatırımcı sayısı 15 Kasım 2022 tarihi itibarıyla 3 milyon kişinin üzerine çıkarak rekor kırd

Ticaret Bakanı Muş açıkladı: Eylül ayı ihracatında rekor kırıldı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, dış ticaret rakamlarını açıklayarak Eylül ayında ihracatta rekor kırıldığını söyledi.

Migros'ta et, tavuk ve balık ürünlerinde fiyatlar dibi gördü! İndirim bitmeden koşun! İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Migros'ta çılgın kampanya başladı! Fiyatları görünce gözlerinize inanamayacaksınız! Migros; et, tavuk ve balık ürünlerine yüzde 33'e varan indirimler yaptı! Sakın kaçırmayın! Peki Migros'ta et, tavuk ve balık ürünleri ne kadar? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Cevgun Ökmen, Kızılbük GYO Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı oldu!

Kızılbük GYO Yönetim Kurulu, Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerini yürütmek üzere Cevgun Ökmen'in Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak göreve atanmasına karar verdi.

Volkan Kırtok, Workindo Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Volkan Kırtok inşaat sektörünün online pazaryeri Workindo’nun Genel Müdür Yardımcısı oldu.

TOKİ Kırıkkale Yenimerkez 1. Kısım 2. Etap konutları mecliste!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de inşa edilen 1. kısım 2. etap TOKİ konutlarının sorunlarına ilişkin soru önergesi verdi. 

kırşehirde kavurucu sıcaklar nedeniyle inşaatlar durdu Haberi

kırşehirde kavurucu sıcaklar nedeniyle inşaatlar durdu

Birçok vatandaş, gündüz sıcaklıklarda çalışamadığı için gece sahura kadar çalışmayı tercih ediyor. Kimileri de Ramazan ayını tatil ediyor. 


Yaz aylan en yoğun ve çalışılabilir dönem olan inşaat sektöründe de Ramazan nedeniyle frene basıldı, Kırşehir'deki inşaat halindeki binaların büyük çoğunluğunda Ramazan nedeniyle çalışmalar durdu. Sıcaklıklann 40 dereceye dayandığı Kırşehir'de, Ramazan ayında inşaat işçilerinin çalışmakta güçlük çektiği sebebiyle inşaatların durduğu öğrenildi. 


İnşaatların durması karşısında, Ramazan nedeniyle bina satışlarının da yüzde 5C oranında düştüğü bilgisine ulaşıldı. Ramazan ayında duran sektörün, bayram sonu hızlı bir başlangıç yapması bekleniyor. 


Müteahhitler ise, işçiler için Ramazan ayında çalışmanın güç olduğunu belirtiyor. 


Konuya duyarlılık gösteren inşaat firmaları, Ramazan ayında işçilerin orucuna saygı duyarak inşaatları durdurma kararı İnşaatlar aldıklarını ifade ettiler. 


Ramazan ayında inşaat sektörünün durumu hakkında bilgiler veren inşaat sahipleri, "İşçilerin oruç...