26 / 04 / 2024

Kırşehirdeki şeker fabrikasını kim aldı

Kırşehirdeki şeker fabrikasını kim aldı

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temeli 1937 yılında atılmış!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temel atma töreni 3 Nisan 1937 yılında atılmış.

Konya Cihanbeyli Şeker Fabrikası'nda imar planı resmen onaylandı! 

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde kurulacak olan Konya Şeker Fabrikası'nın imar planı bakanlık tarafından onaylandı. 

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Çiğ süt fiyatında büyük hayal kırıklığı! Sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Ulusal Süt Konseyi’nin 11.5 lira olarak açıkladığı çiğ süt fiyatı üreticiler tarafından tam bir hayal kırıklığı oldu. Üreticilerin süt fiyatlarından beklentisi ise farklıydı, sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Şubat 2023 için çocuk parası almak isteyenler aman dikkat! Başvuru yapan 650 TL'yi tıkır tıkır alıyor! Sakın kaçırmayın

Şubat 2023 için çocuk parası almak isteyenler aman dikkat... Başvuru yapan 650 TL'yi tıkır tıkır alıyor... Sakın kaçırmayın...

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor! Gram altın çeyrek altın ne kadar? Hemen bakın! 24 Ocak 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, ons altın ve döviz kurlarındna aldığıu destekle rekor üstüne rekor kırıyor.  Gram altın çeyrek altın ne kadar? Hemen bakın!24 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Gram altında tarihi rekor kırıldı! “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin!

Gram altında tarihi rekor kırıldı. Gram altın iç piyasada 1150 TL'ye çıktı. Herkes şimdi ne olacak? sorusunun yanıtını ararken “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin. İşte detaylar…

Şeker, ayçiçek ve çay derken bir ürüne daha büyük zam geliyor! Hemen satın alın

Zam haberleri artık vatandaşın canını sıkmaya başladı. Ancak zam durmak bilmiyor. Yeni bir ürüne daha zammın yolda olduğu açıklandı.

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolardaki büyük kırılmanın ne zaman yaşanacağını açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarda kırılma yaşanacağını belirterek, enflasyon ile birlikte hissedilen gerçek dolar rakamını da açıkladı.

Altın fiyatlarında tarihi rekor kırılacak! Haziran dönüm noktası olacak

Altın fiyatları yüksek enflasyon rakamları ve küresel jeopolitik riskler nedeniyle baskılanmaya devam etse de rekor kırmak için gün sayıyor. Piyasada çeyrek ve gram altında oluşan beklentiler altına yatırım yapacaklar tarafından dikkatle izleniyor.

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kars Şeker Fabrikası'ndan Iğdır'da kiralık gayrimenkul!

Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Iğdır'da yer alan 2 adet gayrimenkulü kiraya verecek.

Konut satışlarında tüm zamanların aylık rekoru kırıldı!

Temmuz ayında konut satışlarında 229 bin 357 adetle tüm zamanların aylık rekoru kırıldı. Kamu bankalarının düşük maliyetli destekleri de bugüne kadar görülen en yüksek ipotekli satış rakamını da getirdi.

Kırşehirdeki şeker fabrikasını kim aldı Haberi

Kırşehirdeki şeker fabrikasını kim aldı

Özelleştirme Yüksek Kurulunun 20.12.2000 tarihli ve 2000/92 sayılı Kararı ile özelleştirme kapsamına, 12.08.2008 tarihli ve 2008/50 sayılı Karar ile de özelleştirme programına alınan Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321.126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapıların 4046 sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde "Satış" yöntemi ve "Pazarlık" usulü uygulanmak suretiyle özelleştirilmesini teminan İhale İlanı ve İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar kapsamında yapılan ihalesi sonucunda İhale Komisyonunda;

"Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyüdne bulunan 321.126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapıların özelleştirme ihalesinde 4 milyon 180 bin TL  bedelle en yüksek teklifi veren Tutgu Gıda Turizm İnşaat İmalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd....