18 / 04 / 2024

kış turizm turları

kış turizm turları

Türkiye'de kış turizminin yanında sağlık ve termal turizm alanında artan yatırımlar ve yaşanan gelişmeler dikkate alındığında Aralık 2014-Şubat 2015 arası dönemde ülkeye 4,2 milyon yabancı turist gelmesini bekleniyor.

Maks Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maks Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aksoy tarafından kuruldu.

Alaçatı'ya milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor!

İzmir’de yazlık sektöründe Çeşme'ye yeni rakip çıktı. Alaçatı’da milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor.

Özeko Taşımacılık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Özeko Taşımacılık Turizm Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yurtsever tarafından kuruldu. 

Fa Group İnşaat Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fa Group İnşaat Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Rafat Rashıd Omar tarafından kuruldu. 

Yt Dekorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yt Dekorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Tolga Çıngıl ve Yasemin Yaşar Çıngıl ortaklığında kuruldu. 

Touresthe Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Touresthe Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Tayfun Uysal ve Özgür Uysal tarafından Kadıköy'de kuruldu.

Delta Balonculuk Havacılık Turizm Ve Enerji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Balonculuk Havacılık Turizm Ve Enerji Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeliyle Zeytinburnu'nda Fuat Güven tarafından kuruldu.

Hanex Lojistik Taşımacılık Turizm Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hanex Lojistik Taşımacılık Turizm Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuray Parmaksız tarafından kuruldu.

Ens Yapıkur Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ens Yapıkur Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Karayılan tarafından kuruldu. 

Maviyapı Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviyapı Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayman Hasanıa ve Hassan Mourtaja ortaklığında kuruldu.

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Read Sabah Shortanı tarafından kuruldu. 

Öz Ayk İnşaat Reklam Aracılık Turizm Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ayk İnşaat Reklam Aracılık Turizm Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nazım Barış Demir tarafından kuruldu. 

Crowntaj Emlak Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crowntaj Emlak Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Marwankhouılde, Mohamad Khaır Alnajjar ve Sawsan Audı ortaklığında kuruldu. 

kış turizm turları Haberi

kış turizm turları


Ulusoy, yaptığı açıklamada, 2014 yılının Türk turizmi için iyi geçtiğini, turist sayısında ve turizm gelirlerinde ciddi oranlarda artış yaşandığını söyledi. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, 2014 yılının Ocak-Ekim döneminde gelen yabancı ziyaretçi sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,57 oranında artarak 33 milyon 528 bin 56 kişiye ulaştığını belirten Ulusoy, şöyle konuştu: "Aralık 2013-Şubat 2014 döneminde ülkemize gelen yabancı ziyaretçi sayısı, 3 milyon 941 bin 994 kişi olarak gerçekleşmişti. Bu, bir önceki yıla göre yüzde 6 artış anlamına geliyor. Ülkemizde kış turizmi yanında sağlık ve termal turizm alanında artan yatırımlar ve yaşanan gelişim dikkate alındığında Aralık 2014-Şubat 2015 arası dönemde gelen yabancı ziyaretçi sayısının en az yüzde 6 oranında artmasını ve 4,2 milyon seviyesine çıkmasını bekliyoruz." 

Haber...