28 / 03 / 2024

Kışlalar şehir dışına taşınmaya başladı

Kışlalar şehir dışına taşınmaya başladı

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Ankara ve İstanbul'daki kışlaların 11 Eylül'e kadar şehir dışına taşınması kararı ilk olarak dün uygulandı. İstanbul Esenler'deki Baştabya Kışlası'ndaki zırhlı araçlar Tekirdağ Çorlu'daki 3. Zırhlı Tugayı Komutanlığı'na doğru hareket etti.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

13 il için flaş karar geldi! Bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Bugünkü 32434 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Eskişehir, Bingöl, Bursa, Kocaeli, Elazığ, Kastamonu, Kütahya, Konya, Manisa, Muğla, Sinop, Tokat ve Zonguldak'ta bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı.

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

Türkiye 2 ayda yurt dışına 56 bin 662 ton fındık sattı! Fındık fiyatları bugün ne kadar? 3 Kasım 2022 fiyat listesi...

2022-2023 ihracat sezonunun ilk 2 ayı olan 1 Eylül-31 Ekim 2022 döneminde yurt dışına 314 milyon 938 bin 169 dolar karşılığında 56 bin 662 ton fındık satıldığı belirlendi. Peki fındık fiyatlarında son durum ne? İşte fındık 3 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Kırşehir Mucur Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Düzce Küçük Sanayi Sitesi ihalesi 4 Ekim'de!

Düzce'de ses ve görüntü kirliliğine neden olan Küçük Sanayi Sitesi şehir dışına taşınıyor. 266 dükkanın inşa edileceği sanayi sitesinin ihalesi 4 Ekim'de yapılacak. 

Kırşehir Kaman'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31528 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kırşehir Kaman'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile zincir marketlerin; şehir dışına çıkarılması, şehir içinde kalacak olanların 200 metrekareden büyük olmaması amaçlanıyor.

OSB'ler şehir dışına taşınacak! 

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifinin kabul edilmesi durumunda organize sanayi bölgeleri şehir dışına taşınacak.

Şehir dışına taşınan askeri okullarla ilgili flaş karar!

Kapatılan Askeri Harp Akademileri, Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okullarının Taşınmazları ve Arazileri ile Kapatılacak veya Şehir Dışına Taşınacak Olan Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Şehir Dışına Taşınacak Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi!

Kapatılan Askeri Harp Akademileri, Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okullarının Taşınmazları ve Arazileri ile Kapatılacak veya Şehir Dışına Taşınacak Olan Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Malatya'daki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenlendi!

Çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi şehirdeki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenledi...

Mustafa Varank: Küçük sanayi sitelerini şehir dışına taşıyacağız!

Cazibe Merkezleri Destekleme Programı kapsamında son projelerinin küçük sanayi sitelerinin dönüşümüne ilişkin olduğunu söyleyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, küçük sanayi sitelerini şehir dışına taşıyacaklarını anlattı.

Kışlalar şehir dışına taşınmaya başladı Haberi

Kışlalar şehir dışına taşınmaya başladı

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Ankara ve İstanbul'daki kışlaların 11 Eylül'e kadar şehir dışına taşınması kararı ilk olarak dün uygulandı. 66. Mekanize Zırhlı Tugay Komutanlığı'na bağlı İstanbul Esenler'deki Baştabya Kışlası'ndaki zırhlı araçlar dün düzenlenen törenle Tekirdağ Çorlu'daki 3. Zırhlı Tugayı Komutanlığı'na doğru hareket etti. 


Darbe girişiminin ardından Başbakan Binali Yıldırım, kışlaların şehir dışına taşınacağını açıklamıştı. Taşınma kapsamında Baştabya Kışlası'ndaki zırhlı araçlar, polis araçlarının eskortluğunda kışladan hareket ederek Mahmutbey Gişeler'den geçti. Konvoy, Tekirdağ'daki 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı'na gitti. Ankara'daki 28. Mekanize Piyade Tugayı'ndan 4 tank ve 4 zırhlı personel taşıyıcı Çankırı'ya, Etimesgut Zırhlık Birlikler ve Eğitim Tümen Komutanlığı'ndan ilk etapta 4 zırhlı personel taşıyıcı ve 4 tank ise 6 çekici üzerinde Şereflikoçhisar'a gönderildi.


Sabah


Haber AA'da şu şekilde yer aldı


Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15...