29 / 03 / 2024

kit genel yatırım ve finansman programı

kit genel yatırım ve finansman programı

Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT), bu yıl 24 milyar 316 milyon 672 bin liralık yatırım yapacak. KİT'ler arasında en fazla yatırımı, bu yıl da TCDD gerçekleştirecek...

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Fıras Slık ve Talal Jlealaty ortaklığında kuruldu. 

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Shaımaa Elsayed  Mohamed Aly Nassar tarafından kuruldu. 

Shammaoğlu Internatıonal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shammaoğlu Internatıonal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Shamma tarafından kuruldu. 

Fadel Gayrimenkul İnşaat Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fadel Gayrimenkul İnşaat Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Fadel tarafından kuruldu. 

Al Baher Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baher Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Baher Azzawı ve Falak Alazzawı ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ordu'ya 189 milyonluk dev yatırım!

Ordu'nun 19 ilçesinin tamamında yatırım atağına geçen Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, projelerini her geçen gün artırarak hayata geçirmeye devam ediyor.

Antalya Finike'ye 21 milyonluk yatırım!

ASAT Genel Müdürlüğü, 21 milyon lira yatırım bedeliyle Finike’nin 50 yıllık şebeke hatlarını yeniliyor. Finikeliler suyu daha sağlıklı içerken, kesinti ve kaçaklar da son bulacak.

Türkiye yatırım derecesini yükseltecek!

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, Türkiye'nin kamu borçlanması, cari açık ve bütçe açığı yönünden Avrupa'dan daha iyi olduğunu belirtti. Ateş, “Türkiye, 2012’de kazandığı yatırım derecesini, bundan sonra da kazanabilecek güçtedir” dedi.

Jantsa'dan Türkiye'ye 20 milyon TL'lik yatırım!

Jantsa Genel Müdürü Çerçioğlu, "İtalyan ortaklarımız Türkiye'ye inanıyor, Türkiye'ye güveniyor. 20 milyon liralık bir yatırımı gündemimize aldık, startını verdik" dedi.

DSİ Genel Müdürlüğü'nden Ankara'ya 1 milyar 900 milyon lira yatırım!

DSİ Genel Müdürlüğü, 2003-2016 yıllarında Ankara'ya yaklaşık 1 milyar 900 milyon liralık yatırım yaptı

İZSU'dan 13 yılda 2.4 milyar liralık yatırım!

Geleceğe yatırım Sürdürülebilir bir kent hedefiyle çevre projelerine büyük ağırlık veren İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, bu hedef doğrultusunda 13 yılda 2.4 milyar liralık yatırım gerçekleştirdi.

Kayserigaz, 2016'da 650 kilometre altyapı yatırımı yaptı!

Kayseri'ye 13 yıldır doğalgaz dağıtımı yapan Kayserigaz, bu yıl şehir merkezine uzak bölgelere hizmet götürmeyi amaçlıyor. Kayserigaz Genel Müdürü Haşan Yasir Bora, "2016 yılı içerisinde Kayseri'de toplamda 650 kilometre altyapı yatırımı yaparak rekora imza attık." dedi.

Gedik Yatırım'dan yatırımcıya destek sözü!

Gedik Yatırım Genel Müdürü Metin Ayışık, Gedik Yatırım'ın 2017 yılı strateji raporuna ilişkin düzenlenen basın toplantısında yatırımcıya destek sözü verdi.

kit genel yatırım ve finansman programı Haberi

kit genel yatırım ve finansman programı

Kamu İktisadi Teşebbüsleri, bu yıl 24 milyar 316 milyon 672 bin liralık yatırım yapacak. TCDD, 8 milyar 452 milyon 258 bin lirayla önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da en fazla yatırım yapan KİT'ler arasında ilk sırada yer alacak.
AA muhabirinin, 2020 Yılı Yatırım Programı'ndan yaptığı derlemeye göre, geçen yıl 13 milyar 765 milyon 642 bin lira olan yatırım ödeneği, bu yıl 24 milyar 316 milyon 672 bin lira olarak öngörülüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; TCDD, 8 milyar 452 milyon 258 bin liralık ödenekle önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da en fazla yatırım yapacak KİT'ler arasında ilk sırada yer aldı. TCDD'yi 5 milyar lirayla Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) ve 4 milyar lirayla Türkiye Elektrik...