24 / 04 / 2024

KİT yatırım

KİT yatırım

Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT), bu yıl 24 milyar 316 milyon 672 bin liralık yatırım yapacak. KİT'ler arasında en fazla yatırımı, bu yıl da TCDD gerçekleştirecek...

KİT'ler 11 milyar liralık yatırım yapacak!

TCDD 5 milyar lira ile en fazla yatırım gerçekleştirecek KİT olurken, bu kurumu 1 milyar 650 milyon lira ile TEİAŞ, 1 milyar 445 milyon lira ile TPAO izliyor

KİT en büyük yatırımı demiryoluna yapacak!

Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) bu yıl 11 milyar 61 milyon 7 bin liralık yatırım yapacak. KİT, 5 milyar lira ile en fazla yatırımı TCDD'ye yapacak..

KİT'ler bu yıl 11 milyar lira yatırım yapacak!

KİT'ler bu yıl 11 milyar lira yatırım yapacak. KİT'ler bu yıl 11 milyar 61 milyon 7 bin liralık yatırım yapacak. Yatırımların sektörel dağılımına göre bakıldığında, yatırımların yüzde 54'ünü ulaştırma- haberleşme oluşturuyor.

Bu şartlarda evini kiraya vermek iyi bir yatırım mı? Ev sahiplerinin kiracı isyanı tam gaz!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan tartışmalar sosyal medyada da sık sık gündem oluyor. Hukukbil isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından "Ülkemizde maalesef en kötü yatırım aracı, evini kiraya vermek oldu" dedi ve bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Eşer ve Vefa Özdemir ortaklığında kuruldu.

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Kağıt, karton ambalaj sektöründe 500 milyon dolarlık dev yatırım askıya alındı!

Seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle uzun vadeli yatırımlar da askıya alındı. Kağıt, karton ambalaj sektöründe planlanan 500 milyon dolarlık fabrika yatırımının belirsiz ortam nedeniyle şimdilik ertelendiği belirtiliyor.

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aıda Hosseınloo tarafından kuruldu.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Bilgem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Darıush Sobh Rakhshankhah tarafından kuruldu.

150 milyar dolarlık bir yatırım potansiyeli

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, Libya ve Türkiye arasında toplamda 4 milyar dolarlık bir ticaret hacmi olduğunu belirtti. Karanfil, Libya'da Türk iş insanlarını bekleyen ortalama 150 milyar dolarlık bir yatırım potansiyeli olduğunu dile getirdi

Andi Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Andi Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de Hani Andijanı tarafından kuruldu.

Dyem Danışmanlık Enerji Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Dyem Danışmanlık Enerji Yatırım Limited  Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Dilara Solmaz, Murat Solmaz tarafından kuruldu.

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Hızarcı tarafından kuruldu.

KİT yatırım Haberi

KİT yatırım

Kamu İktisadi Teşebbüsleri, bu yıl 24 milyar 316 milyon 672 bin liralık yatırım yapacak. TCDD, 8 milyar 452 milyon 258 bin lirayla önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da en fazla yatırım yapan KİT'ler arasında ilk sırada yer alacak.
AA muhabirinin, 2020 Yılı Yatırım Programı'ndan yaptığı derlemeye göre, geçen yıl 13 milyar 765 milyon 642 bin lira olan yatırım ödeneği, bu yıl 24 milyar 316 milyon 672 bin lira olarak öngörülüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; TCDD, 8 milyar 452 milyon 258 bin liralık ödenekle önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da en fazla yatırım yapacak KİT'ler arasında ilk sırada yer aldı. TCDD'yi 5 milyar lirayla Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) ve 4 milyar lirayla Türkiye Elektrik...