28 / 03 / 2024

Kızıl Temizlik iletişim

Kızıl Temizlik iletişim

Kızıl Temizlik İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Avcılar’da  500 TL  sermaye bedeli ile Aziz Umut Sırma tarafından kuruldu.

Kızıl Temizlik İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Temizlik İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Avcılar’da  500 TL  sermaye bedeli ile Aziz Umut Sırma tarafından kuruldu.

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim!

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilmek mümkün. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü satış ofisi iletişim!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje 3 etap şeklinde teslim edilecek. Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 875 05 01 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Huzurlu Marmara iletişim!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara iletişim için 444 4 136 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 90 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje Avcılar İDO İskelesi 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri!

Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığında yükselen Kalekent Projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri...

Yakacık Tual Adalar Evleri iletişim!

Yakacık Tual Adalar Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dağ Mühendislik-Emlak Konut işbirliğiyle yükselecek olan Tual Adalar Evleri projesi, Aralık 2017 yılında teslim edilecek...

Velvet Towers Kadıköy satış ofisi iletişim!

Velvet Towers Kadıköy satış ofisi iletişim için 444 0 292 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 1.250 adet konuttan oluşuyor.

Viraİstanbul Gül Proje iletişim bilgileri!

Daire teslimlerinin 2018 yılının Aralık ayında yapılması planlanan projede 1.155 adet konut bulunuyor. Viraİstanbul Gül Proje iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 449 9 485 olarak belirlendi.

Viraistanbul Gül Proje iletişim!

Viraistanbul Gül Proje iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2018'in sonunda tamamlanacak olan Viraistanbul projesinde 1.156 adet konut ve 39 adet cadde mağazası yer alıyor...

Soğanlık AND Kartal Rezidans iletişim!

Soğanlık AND Kartal Rezidans iletişim için 0850 393 40 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2016 yılı Ocak ayında satışa sunulması planlanan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor.

Çamlık 360 Kurtköy iletişim!

Çamlık 360 Kurtköy iletişim için 0850 532 0 360 telefon numarasını arayabilirsiniz. Banka kredisiyle konut sahibi olunabilen proje 26 blok halinde inşa ediliyor.

Samsun Kızılırmak'taki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılırmak Deltası'ndaki yapıların ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkımına başlandı. Kızılırmak Deltası'ndaki yazlık ve villaların olduğu bölgeye giden Büyükşehir, ev sahiplerinin tepkisiyle karşılaştı.

Küçükçekmece Sone İstanbul iletişim!

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek olan projede 1.067 adet konut ve ticari alanlar bulunuyor. Küçükçekmece Sone İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 244 54 54 olarak belirlendi.

Kızıl Temizlik iletişim Haberi

Kızıl Temizlik iletişim

Kızıl Temizlik İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Avcılar’da  500 TL  sermaye bedeli ile Aziz Umut Sırma tarafından kuruldu.

Kızıl Temizlik İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri,...