18 / 04 / 2024

Kızılağaç Bölgesi osb alanı

Kızılağaç Bölgesi osb alanı

Kızılağaç Bölgesi 2. Etap Uygulama İmar Planında Yat Limanı ve Tekne İmal ve Çekek Yeri İhtisas OSB alanı ayrılması talebi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Bahşi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

İhtiyaç sahiplerine müjde! Aile Bakanlığı ve Kızılay duyurdu! Hemen başvurana 3 bin TL para verilecek!

Türk Kızılayı, ihtiyaç sahibi ailelere iki ay süreyle aylık 3 bin TL yardım sağlayacak. Yardımdan faydalanmak için Kızılay'a başvuruda bulunmanız gerekmektedir. İşte başvuru için gereken ayrıntılar...

Kızılay’dan son dakika KPSS şartsız personel alımı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay’ın yayımladığı yeni ilana göre, bünyesinde istihdam etmek amacıyla 3 farklı alanda personel alımı yapılacak. KPSS şartının aranmadığı bu alımlar kapsamında adaylarda bazı genel ve özel şartların arandığı öğrenildi. Peki, Kızılay’a başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Restorasyonu gündem olmuştu: Kız Kulesinin açılış tarihi belli oldu!

Restorasyonu gündem olan Kız Kulesi'ndeki çalışmalarda sona gelindi, açılış için günler sayılan ve çevre düzenlemesi de yapılan Kız Kulesi'ndeki son durum görüntülendi.

Kızılcahamam Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 6 taksitle tam 20 arsa satacak!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 20 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 6 taksit imkanı sağlanıyor.

Elinde euro olanlara kırmızı alarm! Euro böyle olacak! Analistler resmen açıkladı!

Yatırımcılar ve euro almak isteyenler euro kurunun ne kadar olacağını araştırıyor. 2022 yılına 20 lira veda eden euro haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Elinde euro olanlara kırmızı alarm! Euro böyle olacak! Analistler resmen açıkladı!

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Mehmet Kızılboğa tarafından kuruldu.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Aralık ayında sert düştü!

Açıklanan resmi verilere göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altın alan koronavirüs salgınının hız kazandığı Aralık 2021'de bir önceki aya göre yüzde 4 azalış gösterdi.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki yıkımlar Mart'ta tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında kalan son binanın Mart'ta yıkılacağını belirtti.

Avro Bölgesi'nde bankalar konut kredisi şartlarını sıkılaştırdı!

Merakla beklenen Ekim 2021 Banka Kredi Anketi sonuçları raporuna göre, Avro Bölgesi'nde bankalar konut kredi şartlarını sıkılaştı.

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Bodrum Kızılağaç'ta 15.7 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bodrum Satış Memurluğu, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Kızılağaç Mahallesi, Kayırlı Mevcii, 239 ada 12 parselde yer alan tarlayı 15 milyon 674 bin 352 TL'ye satıyor...

Kızılağaç Bölgesi osb alanı Haberi

Kızılağaç Bölgesi osb alanı

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Kızılağaç Bölgesi 2. Etap Uygulama İmar Planında Yat Limanı ve Tekne İmal ve Çekek Yeri İhtisas OSB alanı ayrılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bahşi, sorusunun Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Bahşi, ''Antalya İli Manavgat İlçesi Side Turizm Alanı ve Side Nolu Turizm Merkezi Kızılağaç Bölgesi 2. Etap Uygulama Planı bölgede memnuniyetle karşılanmaktadır, birlikte planın revize edilerek; ''Yat Limanı ve Tekne İmal ve Çekek Yeri ihtisas Organize Sanayi Bölgesi'' yeri ayrılması hususu, Bölge ve ülke turizmi için büyük fayda sağlayacaktır.

Antalya Bölgesi ve civarında kayıtlı 5000 adet çeşitli boy ve cinste tekne bulunmaktadır. Antalya Serbest Bölge dışında sadece ilçede dağınık ve düzensiz tekne imal ve çekek yeri bulunmaktadır. Bu...