27 / 04 / 2024

Kızılağaç Emlak İnşaat adres

Kızılağaç Emlak İnşaat adres

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Bankalarda faiz yarışı kızıştı! Bir bankanın 1 milyon TL için verdiği aylık faiz 40 bin TL'ye dayandı!

Bankalarda faiz yarışı giderek kızışırken, bir bankanın 1 milyon TL için verdiği aylık faiz 40 bin TL'ye dayandı. Peki mevduat faizlerinde yeni ay itibarıyla son durum ne? İşte banka banka mevduat faizleri Mart 2024...

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğlak ve Orhan Oğlak ortaklığında kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Esmerer tarafından kuruldu.

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çağlar tarafından kuruldu.

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Mehmet Kızılboğa tarafından kuruldu.

Emekli promosyonunda yarış kızıştı! Bankalar musluklarını açtı, rakamlar 10 bin TL'ye dayandı! Ziraat, TEB, ING, Garanti

Emekli promosyonunda bankalar arası müşteri kapma yarışı gün geçtikçe kızışıyor. Öyle ki bankalar emekli promosyonun da kesenin ağzını açtıkça açtı. 5 bin TL ile başlayan emekli promosyonu 8 bin TL'ye ardından da 10 bin TL'ye dayandı. Peki en yüksek emekli promosyonunu ne kadar? İşte detaylar...

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü Samsun'da 7 adet arsa satacak!

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü, Samsun ili, Atakum ilçesi,İncesu Mahallesinde yer alan toplam 7 adet arsayı ihale ile satacak.

Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'i tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'sinin tamamlandığını söyledi.

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından açıldı.

Kızılağaç Emlak İnşaat adres Haberi

Kızılağaç Emlak İnşaat adres

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Limited konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -İnşaat taahhüt...