23 / 04 / 2024

kızılcahamam dükkan ihaleleri

kızılcahamam dükkan ihaleleri

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Belediyeden tripleks dükkan!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'de yer alan tripleks dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış ihalesi 20 Aralık'ta yapılacak.

Kızılcahamam Belediyesi başkentte arsa satacak! 

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kızılcahamam Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkuller!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa Mahallesindeki gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi dükkan ve ticari depo satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan dükkan ve ticari depoyu satışa çıkardı.

Kızılcahamam Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 6 taksitle tam 20 arsa satacak!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 20 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 6 taksit imkanı sağlanıyor.

KİPTAŞ Meydan Evler ve Aydınlık Evler taksitle dükkan satışı detayları!

İBB iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler projelerinde yer alan 19 adet dükkanı taksitle satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kızılcahamam ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Kızılcahamam'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Kızılcahamam projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 ucuz konut projesi...

Ankara Kızılcahamam'da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, Berçinçatak Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi dükkan, kafe ve restoran satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan dükkan, kafe ve restoranı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Kızılcahamam Kasaplar Çarşısı yıkılıyor!

Başkent Ankara Kızılcahamam'da, yangın sebebiyle büyük hasar gören Kasaplar Çarşısı yıkılıyor.

Ankara Kızılcahamam'da inşa edilen iş yerleri 3 ay içerisinde tamamlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılcahamam'da çıkan yangın nedeniyle hasar gören iş yerlerinin yeniden inşa edileceğini ve yeni iş yerlerin 3 ay içerisinde temsil edileceğinim dile getirdi. 

Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi verdi...

kızılcahamam dükkan ihaleleri Haberi

kızılcahamam dükkan ihaleleri

Çevre ve ŞEhircilik Bakanı Murat Kurum, önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde kentsel dönüşüm ve Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulunmuştu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ankara Kızılcahamam'da çıkan yangın nedeniyle hasar gören iş yerleri için de açıklama yapan Kurum, ihale süreçleri ile ilgili şu bilgileri aktardı: 

"Kızılcahamam'da yangın çıktı. 64 dükkan, otoparkı olan projemize bayramdan sonra ihalesi gerçekleşecek.

Millet bahçeleri projelerimiz var 81 ilimizde 81 milyon metrekare millet bahçesi yapılacak. 2023 yılına kadar projelerimizi gerçekleştiriyor olacağız.

Ankara'da 20 tane millet bahçesi projesi yapıyoruz. Mamak'ta açmıştık, Akyurt, Sincan'da ilk fidanlarımızı bahçemizle buluşturduk.

İmrahor'da 193 bin metrekarelik proje etabımız var. İmrahoru Gölbaşını birbirine bağlayacak projede ihale çalışması bitti, imalat çalışmaları da yılsonuna kadar tamamlanıp vatandaşlarımıza kazandırmış olacağız.

Eymir Gölü, İmrahor ve Mamak'ı birbirine bağlayacak...