25 / 04 / 2024

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 



Çevre ve ŞEhircilik Bakanı Murat Kurum, önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde kentsel dönüşüm ve Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulunmuştu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Ankara  Kızılcahamam'da çıkan yangın nedeniyle hasar gören iş yerleri için de açıklama yapan Kurum, ihale süreçleri ile ilgili şu bilgileri aktardı: 

"Kızılcahamam'da yangın çıktı. 64 dükkan, otoparkı olan projemize bayramdan sonra ihalesi gerçekleşecek.

 Ankara Kızılcahamam daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Millet bahçeleri projelerimiz var 81 ilimizde 81 milyon metrekare millet bahçesi yapılacak. 2023 yılına kadar projelerimizi gerçekleştiriyor olacağız.

Ankara'da 20 tane millet bahçesi projesi yapıyoruz. Mamak'ta açmıştık, Akyurt, Sincan'da ilk fidanlarımızı bahçemizle buluşturduk.

İmrahor'da 193 bin metrekarelik proje etabımız var. İmrahoru Gölbaşını birbirine bağlayacak projede ihale çalışması bitti, imalat çalışmaları da yılsonuna kadar tamamlanıp vatandaşlarımıza kazandırmış olacağız.

Eymir Gölü, İmrahor ve Mamak'ı birbirine bağlayacak ekolojik koridoru oluşturacağız.

Ankara'mız yatayda bu alanda nefes alacak. AOÇ ile 19 Mayıs Stadyumu'nun olduğu alanı yeşil alana kavuşturmuş olacağız."

Kızılcahamam Kasaplar Çarşısı yıkılıyor!


Geri Dön