19 / 04 / 2024

kızılcahamam taksitli arsa

kızılcahamam taksitli arsa

Kızılcahamam Belediye Başkanlığı Yenice, İsmetpaşa ve Kamalpaşa Mahallelerinde bulunan 34 arsayı 12 taksitle satışa çıkardı. Arsalar kaçar metrekare? Fiyatlar kaç YTL'den başlıyor?

Milli Emlak, başkentte 8 taksitle 37 adet arsa ve araziyi satıyor! 

Ankara Kızılcahamam Milli Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesinde yer alan 37 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kızılcahamam Belediyesi başkentte arsa satacak! 

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kızılcahamam Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkuller!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa Mahallesindeki gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Kızılcahamam Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 6 taksitle tam 20 arsa satacak!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 20 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 6 taksit imkanı sağlanıyor.

Belediye'den başkentte satılık 24 arsa! 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Ankara ili Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesinde yer alan 24 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kızılcahamam ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Kızılcahamam'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Kızılcahamam projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 ucuz konut projesi...

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü Samsun'da 7 adet arsa satacak!

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü, Samsun ili, Atakum ilçesi,İncesu Mahallesinde yer alan toplam 7 adet arsayı ihale ile satacak.

Ankara Kızılcahamam'da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, Berçinçatak Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Nef’ten 0,39 faizle 24 ay taksitli arsa kampanyası! Aylık 2 bin TL taksitle arsa fırsatı!

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef, 0,39 faizle 24 ay taksitli arsa kampanyası başlattı. İşte Nef arsa kampanyası ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Kızılcahamam Kasaplar Çarşısı yıkılıyor!

Başkent Ankara Kızılcahamam'da, yangın sebebiyle büyük hasar gören Kasaplar Çarşısı yıkılıyor.

Ankara Kızılcahamam'da inşa edilen iş yerleri 3 ay içerisinde tamamlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılcahamam'da çıkan yangın nedeniyle hasar gören iş yerlerinin yeniden inşa edileceğini ve yeni iş yerlerin 3 ay içerisinde temsil edileceğinim dile getirdi. 

Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi verdi...

kızılcahamam taksitli arsa Haberi

kızılcahamam taksitli arsa

26 Eylül'de gerçekleştirilecek ihalelerde satılacak arsaların alanı 730 ile 6 bin 103 metrekare arasında. Tahmini bedelleri ise 1 milyon 3 bin YTL'den başlıyor ve 105 bin YTL'ye kadar yükseliyor. Ayrıntılı bilgiler Kızılcahamam Belediye Başkanlığı Tahakkuk Tahsilat Şefliği'nden alınabilecek.

 Tel: 0 312 736 10 30 - 736 12...