29 / 03 / 2024

kızıltepe icra dairesi

kızıltepe icra dairesi

Mardin Kızıltepe'de bulunan 5 arsa, Kızıltepe İcra Dairesi tarafından 22 Temmuz 2015 günü 14:20 ile 15:05 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

İnegöl'de İcra Dairesi Tarafından Satışa Çıkarılan Daireler Fırsatını Kaçırmayın!

İnegöl ilçesinde bulunan ve icra dairesi tarafından satışa çıkarılan 133 m² daireler büyük ilgi görüyor. Eşsiz fırsatları kaçırmamak için mahcuzun ayrıntılı görsellerine ve artırma şartlarına esatis.uyap.gov.tr adresinden 2022/1515 TLMT. dosya numarasıyla ulaşabilirsiniz.

Mardin Kızıltepe'de 42.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kızıltepe İcra Dairesi, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi, 133 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 42 milyon 602 bin 520 TL'ye satıyor...

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Kayseri Hacılar Belediyesi, ilçeye kazandırılacak olan Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalara başladı.

Keyseri Kızıltepe Millet Bahçesi yapım ihalesi tamam!

Keyseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin ilk etap ihalesi gerçekleşti. Yaklaşık maliyeti 1 Milyon 335 Bin 446 TL olan ihalenin sonucu ise henüz açıklanmadı.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi tamam!

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi gerçekleşti. İhaleye 7 firma katılım gösterdi. 

Mardin'de 25.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kızıltepe İcra Dairesi, Mardin ili Kızıltepe ilçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon 363 bin 789 TL olarak belirlendi. 

Mardin Kızıltepe'de 25.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kızıltepe İcra Dairesi Müdürlüğü, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi 133 ada 3 parseldeki fabrika ve makine tesisatlarını 25 milyon 363 bin 789 TL'ye icradan satıyor...

Kızıltepe İlhan Makarna fabrika arsası 25.4 milyon TL'ye icradan satışta!

Kızıltepe İcra Dairesi Müdürlüğü, Mardin ili Kızıltepe ilçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan  İlhan Un İrmik Makarna Gıda'nın fabrika arsası tamamı 25 milyon 363 bin 789 TL bedelle icradan satışa çıkardı...

Mardin Kızıltepe'de 9.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli Kızıltepe İlçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 9 milyon 327 bin 016,75 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mardin Kızıltepe'de 24.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli, Kızıltepe İlçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan Ay Nişasta Entegre Gıda San. ve Tic. AŞ adına kayıtlı üretim tesisi vasıflı gayrimenkul 24 milyon 405 bin 706 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Türk Kızılayı Muş Hasköy'de çay bahçesi yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Muş ili, Hasköy ilçesinde kafeterya, çay bahçesi ve kazan dairesi binası anahtar teslim götürü bedel ile yaptırıyor...

Mardin Kızıltepe'de 4.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli, Kızıltepe İlçesi,Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan  fabrika binası ve arsası icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika için belirlenen muhammen bedel 4 milyon 759 bin 783 TL.

kızıltepe icra dairesi Haberi

kızıltepe icra dairesi

Mardin Kızıltepe'de bulunan 5 arsa, Kızıltepe İcra Dairesi tarafından 2 milyon 563 bin 594 TL'ye satışa çıkarılıyor.


Kıymeti: 2.563.594,27 TL



1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri: Mardin iI, Kızıltepe ilçe, 552 Parsel No, KOCALAR Mahalle/Mevkii, Bilirkişi raporunda zikredildiği gibi parselin vasfının tapu kaydında susuz tarla olarak geçtiği 552 nolu parselin tapu alanının 15.001,82 m2 olduğu, parselin tamamının borçlu adına kayıtlı olduğu, kıymet taktiri esnasında ziraat bilirkişisi tarafından Kızıltepe Mardin karayoluna 300 m mesafesinde bulunması. Atak Kolejine yakın olması, Seren Kışlasına bitişik olması, arazinin etrafının BETON DUVARLARLA ÖRÜLÜ OLMASI VE İÇİNDE İNŞAAT YAPIMI İÇİN KAZI YAPILMASI, ARAZİNİN DEĞERİNİ ARTIRACAĞINDAN inşaat bilirkişisi tarafından değrelendirilmesinin uygun olacağı kanaatine varıldığı, söz konusu taşınmaza inşaat piyasa araştırması neticesinde emsal özellikteki taşınmazlarda göz önünde bulundurularak m2 birim fiyatı 90,00 TL...