24 / 04 / 2024

Kızılyar Tümülüsü sit durumu

Kızılyar Tümülüsü sit durumu

Sivas Karamehmetoğlu (Karamehmet) Köyü, Hüyüklü Mevkii'nde, sit alanı dışında bulunan, tapunun İ37bl2b pafta, 137 parselinde kayıtlı, özel mülkiyete ait taşınmaz üzerinde tespit edilen Kızılyar Tümülüsü 1. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edildi.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık kargir apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Ankara'da yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, başkent Ankara'da yer alan apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Kızılay'dan müjde! 15 farklı branşta sağlık personeli alacak! İşte başvuru detayları...

Kızılay 15 farklı branştan personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kızılay hangi meslek gruplarına iş imkanı sağlayacak? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Doların geleceği asıl rakam belli oldu! Kıyamet koptu! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar tam olarak bu kadar olacak!

Dolar alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar dolar kurunu yakından takip ediyor. Milyonlarca kişinin asıl merak ettiği ise doların ne kadar olacağı. Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Doların geleceği asıl rakam belli oldu! Kıyamet koptu! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar tam olarak bu kadar olacak!

Altın dehası İslam Memiş gram altın için açık açık rakam verdi! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu seviyeye hazır olun

Altın fiyatları bugün ABD büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından düşüşe geçerken, Altın dehası İslam Memiş, gram altın için açık açık rakam verdi! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu seviyeye hazır olun.

Philips küçük ev aletlerinde tüm indirimlere ek net yüzde 5 indirim! Hepsiburada 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada favori marka günleri kampanyasıyla Philips küçük ev aletlerinde tüm indirimlere ek sepette net yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor.

Kış gelmeden UFO’ya içinizi ısıtacak fiyatlarla sahip olun! İşte 19 Eylül 2022 UFO fiyat listesi.

Kış aylarında tüm evi ısıtmak yerine 27 saniye içinde bulunduğu bölgeyi ısıtmayı tercih edenler için infrared teknolojili UFO’da Eylül fiyatları açıklandı. Stoklar tükenmeden almakta fayda var. İşte 19 eylül 2022 UFO fiyat listesi

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

İş arayanlara Kızılay’dan müjde! Kızılay’da iş sahibi olabilmek artık çok basit! Sakın tarihleri kaçırmayın

Türk Kızılayı bünyesinde Sağlık A.Ş. adı altında yeni kadrolara en az ortaöğretim mezunu olmak şartı ile personel alımı başvuruları alınmaya başladı. Bu sürece dair bütün detaylar haberimizde…

Bayramın son gününde kurbanlık fiyatları düştü mü? 2022 kurbanlık fiyatları ne kadar oldu?

Pazarlardaki fiyatların bayramın son 2 günü düşeceğini bilen vatandaşlar, ¨Kurbanlık fiyatları düştü mü, ne kadar düştü?¨ sorusunun yanıtlarını arıyor. Peki, 2022 kurbanlık fiyatları düştü mü? Kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Zübeyde Hanım Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Yaklaşık 29 Hektar Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Zübeyde Hanım Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Yaklaşık 29 Hektar Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kızılyar Tümülüsü sit durumu Haberi

Kızılyar Tümülüsü sit durumu

SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU

KARAR


Toplantı Tarihi ve No    : 27.08.2014-100                                            Toplantı Yeri

Karar Tarihi ve No        : 27.08.2014-1637                                               SİVAS

Dosya No                     : 58.00.537


Sivas İli, Merkez, Karamehmetoğlu (Karamehmet) Köyü, Hüyüklü Mevkii'nde, sit alanı dışında bulunan, tapunun İ37bl2b pafta, 137 parselinde kayıtlı, özel mülkiyete ait taşınmaz üzerinde tespit edilen Kızılyar Tümülüsü'nün tescil hususunun değerlendirilmesi istemini içeren Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü raportörlerinin 09.07.2014 tarihli ve...