28 / 03 / 2024

klan yapı adora villaları ne zaman teslim

klan yapı adora villaları ne zaman teslim

Klan Yapı Adora Villaları fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor

Binasına deprem testi yaptıranlar hemen bakın! Ön inceleme sonuçları açıklanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kenti afetlere dirençli hale getirmek için başlattığı yapı ön inceleme çalışmasının sonuçları açıklanıyor. İşte ayrıntılar...

Mart 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya ne kadar zam yapılacak?

"Mart ayı kira artış oranı ne zaman açıklanır?" sorusunun yanıtı Şubat ayının ortasına gelinmesiyle beraber sık sık araştırılmaya başlandı. Mart 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya ne kadar zam yapılacak?

Yapı kayıt belgesi yönetmeliği 2018!

İmar barışı kapsamında Yapı Kayıt Belgesi verilmesine ilişkin usul ve esaslar, Yapı Kayıt Belgesi Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. İşte yapı kayıt belgesi yönetmeliği 2018..

Yalova 400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Yalova 400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı.İhaleyi kazanan firma açıklanır açıklanmaz devlet hastanesinin çalışmaları başlayacak.

Merkezi iş alanı yapılaşma şartları!

Merkezi iş alanı yapılaşma şartları, Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. İşte Ekim'de yürürlükte olacak yönetmelik hükümleri..

Ticaret alanı yapılaşma koşulları!

Ticaret alanlarında yapılabilecek yapılar ile yapılaşma koşulları Yeni İmar Yönetmeliği kapsamınsa açıklanıyor. İşte ticaret alanı yapılaşma koşulları..

Ekonomistle Türk Yapı Sektörü Raporu'nu değerlendirecek!

Türk Yapı Sektörü Raporu 2016 açıklanıyor. Ekonomistler raporu değerlendirecek. 28 Şubat Salı günü etkinlik düzenlenecek.

Vergi yapılandırma rehberi 2016!

6736 sayılı Kanun ile birlikte vergi mükellefleri borçlarını yapılandırma hakkına sahip oldu. Vergi yapılandırma işlemleri, vergi yapılandırma rehberi ile GİB tarafından açıklanıyor.

Bolu'ya 3 adet atıksu arıtma tesisi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı atıksu eylem planına göre 2023 yılına kadar Türkiye genelinde 1501 adet atıksu arıtma tesisi daha yapılacağı açıklanırken, Bolu'daki yeni tesis sayısı 3 olacak.

Türk Yapı Sektörü Raporu 2015 açıklanıyor!

“Türk Yapı Sektörü Raporu”nu bu yıl uzman ekonomistlerin geleceğe yönelik değerlendirmesiyle birlikte açıklıyor. Etkinlikte Ekonomist Ali Ağaoğlu, Mahfi Eğilmez ve Mustafa Sönmez öngörüleriyle birlikte değerlendirecekler.

Apartmanda oybirliği ile yapılabilen işler!

Apartmanda hangi işlerin yapılabileceği, hangi işlerin kesinlikle yapılamayacağı ve oybirliği ile yapılabilen işler, Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki, apartmanda açılamayan işyerleri nelerdir? Apartmanda oybirliği ile yapılabilen işler ne

Bina yönetimi seçimi nasıl yapılır?

Bina yönetimi oluşturulması, yönetimin görev ve sorumlulukları Kat Mülkiyeti Kanunu'nda yer açıklanıyor. Peki, bina yönetimi seçimi nasıl yapılır?

Kamulaştırmada trampa nasıl yapılır?

Özel mülkiyette bulunan gayrimenkullerin, kamu yararı amacıyla, devlet veya bir kamu tüzel kişisinin mülkiyetine geçmesini sağlayan kanuni bir yol olan kamulaştırma esasları kanun kapsamında açıklanıyor. Peki, kamulaştırmada trampa nasıl yapılır?

klan yapı adora villaları ne zaman teslim Haberi

klan yapı adora villaları ne zaman teslim

Adora Villaları, Kocaeli Bölgesi'nde Klan Yapı tarafından hayata geçiriliyor.Klan Yapı Adora Villaları fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. 


Toplam alanı 6 bin 287 metrekare olan Adora Villaları Kocaeli'nin inşaat alanı ise 12 bin 820 metrekare. Adora Villaları satılık daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 2 salon olarak müşterilere sunuluyor. 




Marketten yüzme havuzuna ve oyun alanına kadar pek çok sosyal alanın bulunduğu Adora Villaları Kocaeli projesinde 3+1'ler 146 metrekare, 4+1'ler 193 metrekare, 6+2'ler 284 metrekare ve de 7+2'ler ise 304 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Klan Yapı Adora Villaları fiyat listesi!

Klan Yapı Adora Villaları...