28 / 03 / 2024

Yalova 400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Yalova 400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Yalova 400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı.İhaleyi kazanan firma açıklanır açıklanmaz devlet hastanesinin çalışmaları başlayacak.



Yalova halkının merakla beklediği 400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı. Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre; ihaleye 6 firma teklif verdi. İhalenin kazananı ise tekliflerin incelenmesinin ardından kamuoyuna duyurulacak.


İhaleyi kazanan firma devlet hastanesinin çalışmalarına hemen başlayacak. Projenin çizilmesinin ardından ise yapım ihalesi yapılacak. 


AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ihaleye ilişkin açıklamada bulundu. Öztabak, ""2002 yılından bu yana sağlık alanında reformlar yapıldı. Ulaşılabilir ve tamamen ücretsize yakın bir sağlık hizmetiyle hükümetimiz çok büyük bir değişim yakaladı. Dönemimizde hastane binaları yenileniyor. Yalova’mıza yeni hastane yapılıyor. Otel konseptinde 400 yataklı, 237 odası tek kişilik yoğun bakım üniteleri, diyaliz üniteleri ve kadın doğumla birlikte ameliyathanesi bulunan hastanede geniş acil üniteleri ile müşahede odaları bulunacak. Poliklinikleri ile birlikte modern bir hastane olacak. Böyle güzel yatırımları milletimizin hizmetine sunduğumuz için son derece mutluyuz. Yalova’mıza hayırlı olsun." dedi. 

 


Geri Dön