25 / 04 / 2024

klan yapı timur koç

klan yapı timur koç

SkyTurk 360'daki Emlak Kulisi Programına Klan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Timur Koç konuk oldu

Timur Koç 24 Eylül'de Tebernüş Kireçci'nin konuğu olacak!

Tebernüş Kireçci Skyturk 360'daki progmanında Klan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Timur Koç'u ağırlayacak

Novaart Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Novaart Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cem Timur, Selahattin Kesova ve Hakan Üstün ortaklığında kuruldu.

Binasına deprem testi yaptıranlar hemen bakın! Ön inceleme sonuçları açıklanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kenti afetlere dirençli hale getirmek için başlattığı yapı ön inceleme çalışmasının sonuçları açıklanıyor. İşte ayrıntılar...

Mart 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya ne kadar zam yapılacak?

"Mart ayı kira artış oranı ne zaman açıklanır?" sorusunun yanıtı Şubat ayının ortasına gelinmesiyle beraber sık sık araştırılmaya başlandı. Mart 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya ne kadar zam yapılacak?

Timur Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer Meryem Sövüt, Erden Timur , Musa Timur tarafından kuruldu.

Nef Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer Meryem Sövüt, Erden Timur , Musa Timur tarafından kuruldu.

Erden Timur iki yeni şirket kurdu!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nuh Hakan Oflazer, Meryem Sövüt ve Musa Timur ile yeni şirket kurdu. Nef Arsa ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi ve Timur Arsa ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Odris Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odris Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Timurçin ve Kutay Dereli ortaklığında kuruldu.

Mizan Global Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mizan Global Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İlham Demirhan ve Timur Keleş ortaklığında kuruldu.

Bilgeler Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgeler Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Timur Babayiğit tarafından kuruldu.

Erden Timur yeni şirket kurdu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur yeni şirket kurdu. TG Kandilli Gayrimenkul Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Timur Gayrimenkul Geliştirme'nin 50 milyon TL'lik itfası yapıldı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım'ın 50 milyon TL nominal değerli, 3 ayda bir değişken kupon ödemeli tahvilin 8'nci ve son kupon ödemesi ile itfası bugün yapıldı...

Timur Gayrimenkul 50 milyon TL'lik tahvilin 7. kupon ödemesini yaptı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım, 50 milyon TL nominal değerli ve 728 gün vadeli değişken faizli tahvile ilişkin 7. kupon ödemesini bugün yaptı...

Timur Gayrimenkul'ün 50 milyon TL'lik tahvilinin 5. kupon ödemesi yapıldı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım 50 milyon TL nominal değerli, 3 ayda bir değişken kupon ödemeli tahvilin 5. kupon ödemesi bugün gerçekleştirildi...

klan yapı timur koç Haberi

klan yapı timur koç
Haftaiçi her gün 11:30'da canlı yayında ekrana gelen Emlak Kulisi'nde Klan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Timur Koç sektör hakkında bilgiler verdi. 


Emlak Kulisi 24 Eylül programını izlemek için tıklayınız


Emlak Kulisi programının önceki bölümleri www.emlakkulisi.tv adresinden...