23 / 04 / 2024

Kleindienst Group dubai yüzen ev

Kleindienst Group dubai yüzen ev

Dubai, ‘Yüzen Denizatı’ adını verdiği su altında odaları bulunan ‘yüzen evler’ projesini 2016 sonunda sahiplerine teslim edecek. Basra Körfezi sahillerinde zengin müşterilerinin hizmetine girecek olan villaların 3 ana kısmı olacak.

Falak Group Genel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Falak Group Genel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A.A.M. Mohsen Al-Huthaifi ve O.Shaher Sultan Al-Dubai tarafından kuruldu.

Knox Group, Dubai'deki evleri Bitcoin ile satacak!

325 milyon dolar değerinde konut ve ticari gayrimenkul projesine başlayacak olan Knox Group, Dubai'de yapacağı 1133 dairelik lüks projedeki 653 daireyi, değeri bu yıl yüzde 400 artan kripto para birimi Bitcoin ile satacağını açıkladı.

Aysun Kaya Omran Group'un inşaat reklamında oynayacak!

Şarkıcı Aysun Kaya, enerji ve inşaat sektöründe hizmet veren Dubai menşeli Omran Holding Group’un reklam yüzü oldu. Kaya, “Bu inşaat reklamıyla ilk defa sanatımın dışında bir işle ön planda olacağım” dedi.

Fortis İstanbul Dubai'de yoğun ilgi gördü!

Yiğit Group'un İstanbul'da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuan'rıda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Proje konumu ve özellikleri ile katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Fortis İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı’nda tanıtıldı!

Yiğit Group’un İstanbul’da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuarı’nda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Fortis İstanbul, metrekaresi 4 bin 100 TL’den satışa sunuluyor.

EgeYapı, 4 projesiyle Cityscape'e katılacak!

EgeYapı Group, 8-10 Eylül arasında düzenlenecek Cityscape Global 2015'te yerli ve yabana yatırımcılarla bir araya gelecek. EgeYapı Group, Dubai World Trade Center'da yerli ve yabancı konut yatırımaları için de özel fırsatlar sunacak.

EgeYapı Group projelerini yabancı yatırımcılara sunacak!

EgeYapı Group, projelerini Dubai’de gerçekleştirilen dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı olarak gösterilen Cityscape Global’da yabancı yatırımcıların beğenisine sunuyor.

EgeYapı Group Cityscape’te yatırımcılarla buluşuyor!

EgeYapı Group, projelerini Dubai’de gerçekleştirilen dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı olarak gösterilen Cityscape Global’da yabancı yatırımcıların beğenisine sunuyor.

Jumeirah Group ikinci oteli için Bodrum'u seçti!

Dubai Holding’in lüks otelmarkası Jumeirah Group, Pera Palace Hotel Jumeirah’tan sonra Türkiye’deki ikinci otelini Bodrum’da hizmete aldı otel markası aldı.

Dubai Emiri El Makdum Avrasya GMYO'ya talip mi oldu?

Dünyanın en zengin insanlarından biri olarak kabul edilen Dubai Emiri El Makdum Avrasya GMYO için harekete geçti. Jumeirah Group, Avrasya GMYO için İstanbul'a gönderdiği temsilcileri aracılığıyla teklifte bulundu.

Midpoint, Abraaj Group’a satılıyor!

Dubai merkezli özel yatırım fonu Abraaj Group, Midpoint cafe-restoran zincirini 400 milyon toplam değer üzerinden satın almak üzere el sıkıştı. Satışa bahis hisse oranı ise henüz belli değil.

Ortaköy ve Büyükçekmece'deki yurtlar Abraaj Group'a satıldı!

Serdar Bilgili'nin şirketinin geçen yıl yaptığı iki özel öğrenci yurdu Republika Academic Apartments'ın çoğunluk hissesi Dubai merkezli yatırım fonu Abraaj Group'a satıldı. Yurtlar Ortaköy ve Büyükçekmece'de yer alıyor...

Jumeirah Group, Viaport Venezia Oteli'ne talip!

Burj El Arabın sahibi olan Dubai merkezli Jumeirah Group, Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığının İstanbul Eyüpte hayata geçireceği alışveriş ve eğlence merkezi projesindeki otelin işletmeciliğine talip oldu

Kleindienst Group dubai yüzen ev Haberi

Kleindienst Group dubai yüzen ev

Zenginlere yönelik lüks projeleriyle ünlü körfez ülkesi Dubai, ‘Yüzen Denizatı’ adını verdiği su altında odaları bulunan ‘yüzen evler’ projesini 2016 sonunda sahiplerine teslim edecek. Projeyi yürüten Dubaili şirket Kleindienst Group, suyun altına inşa edecekleri yapay resifler üzerine 90 adet yüzen villa yapmayı planladıklarını açıkladı.


 

1.5 milyon dolara satılıyor

Basra Körfezi sahillerinde zengin müşterilerinin hizmetine girecek olan villaların 3 ana kısmı olacak. İlk kısım evin en üst katı olarak tasarlanırken ortada ana kat bulunacak. 1,5 milyon dolarlık yüzen villaların en alt katında ise su altı görüntüsü sunan tuvalet ve yatak odası...