23 / 04 / 2024

klima kampanyalar

klima kampanyalar

Soğuk havaların bastırmasıyla birlikte Mitsubishi de yeni bir kampanyaya başladı. Firma klima alanlara 1.250 TL'ye varan indirim fırsatı sunuyor. İşte kampanya ile ilgili detaylar...

Kombi ile klima almayı düşünenler mutlaka baksın! İkili alımda 4 bin TL indirim! 6 Haziran 2023 fiyat listesi....

Haziran ayında kampanyalarını çeşitlendiren Arçelik, kombi ile klima beraber alımına 4.000 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik'te klima fiyatları ne kadar? Arçelik kombi kaç TL? İşte detaylar...

İnşaat firmaları bayrama özel kampanyalar uyguluyor!

Bu amaçla tüketicilere eylül sonuna kadar her keseye ve uygun ve her seçeneğe açık teklifler sunulacak. Ağustos ayında başlayan kampanyalarını ay sonuna kadar uzatanlar da var, yeni kampanya başlatanlar da.

İn­şa­at fir­ma­la­rının bayram kampanyaları konut satışlarını artırdı!

İnşaat firmaları bayram tatilini satışa çevirmek için yeni pazarlama metotları geliştirdi. Bitmiş evlerde ödemeler 1 yıl sonraya ötelendi. Kampanyalar satışları artırdı. Ağustos’ta 112 bin 463 konut satıldı.

Klima almayı düşünenlere tavsiyeler!

Bunaltıcı yaz sıcakları ile birlikte klima alanlar ve almayı düşünenlerin sayısı artarken, Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, klima seçimi ve kullanımında dikkat edilmesi gereken noktalara dikkat çekti.

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye!

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye ediliyor. Concord İstanbul, Evora İstanbul ve Metropark projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında 60 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Gayrimenkul şirketlerinden Ağustos ayı kampanyaları!

Gayrimenkulde eylül öncesi son kampanyalar yine tüketiciye yarıyor. Şirketler ağustos ayına özel kampanyalarla ev sahibi olmayı düşünenlere avantajlar sunuyor.

Mitsubishi Electric Klima yaz kampanyasını 31 Ağustos’a kadar uzattı!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, kampanya kapsamında bulunan klimalardan satın alanlara satış bedeli üzerinden ÖTV ve KDV tutarı kadar indirim sağlayan kampanya 31 Ağustos 2015 tarihine kadar uzatıldı.

Ramazan Bayramı konut kampanyaları 2015!

Firmalarında Ramazan ayına özel ödeme kampanyaları bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı kampanyalarında peşinatsız, yüzde 1 peşinat, peşinat erteleme ile ev sahibi olmak mümkün...

Konutta Ramazan Bayramı kampanyaları!

Ramazan Bayramı tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başladı. Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor.

Konutta bayram kampanyaları başladı!

Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar, konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor. Mevsimsel durgunluğu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen konut firmaları bayrama doludizgin giriyor.

Vialand Alışveriş Caddeleri'nde bayram kampanyaları!

Alışveriş keyfini sonuna kadar yaşatan Vialand Alışveriş Caddeleri, Bayram öncesi alışverişler için birbirinden cazip kampanyalar sunan mağazaları, özgün mimari tasarımı , Bayram süresince “Tek Biletle Sınırsız Eğlence” sunuyor.

Ramazan'a özel konut kampanyaları!

Avantajlı fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenler için şimdi tam zamanı. Ev almak için bekleyen tüketici, firmaların Ramazan kampanyaları sayesinde iki kere kârlı çıktı.

Konutta Ramazan'a özel kampanyaları!

Ramazan ayını satışlarını artırmak için fırsat olarak gören konut üreticileri, ev satın almak isteyenlere kampanyalar hazırladı. Kampanyalar kapsamında indirim, peşinat öteleme, peşinata ek indirim gibi fırsatlar sunuyor.

klima kampanyalar Haberi

klima kampanyalar

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, yeni bir kış kampanyasını hayata geçirdi. 31 Aralık 2014 tarihine kadar Sezonsal Verimlilik Kriterleri'ne göre A, A+, A++, A+++ enerji sınıfında yer alan Mitsubishi Electric Klimalar'dan satın alanlar 1.250 TL'ye varan indirim fırsatından yararlanabiliyor. Duvar tipi split modeller ile kampanyaya dahil döşeme tipi modellerde geçerli olan kışa özel kampanya boyunca Mitsubishi Electric Klimalar, Yapı Kredi World Kart'a özel 9 taksitle satışa sunuluyor. Isıtma ve soğutmada yüksek enerji tasarrufu sağlayan Mitsubishi Electric Klimalar, kışın sıcak yazın serin ev ve ofis konforunu düşük elektrik faturalarıyla sağlıyor. Mitsubishi Electric Klimalarla mekanlarda A'dan A+++'a kadar yüksek enerji tasarrufu ve konfor hakim oluyor. Kış kampanyasına hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan FH serisi Yeni Kirigamine Klimalar...