25 / 04 / 2024

KMS Grubu İran projeleri

KMS Grubu İran projeleri

Eskişehirli KMS Grubu İran’ın Kazvin kentinde toplam 370 milyon lira değerinde 4 projeye imza atacak. Projelere önümüzdeki yılın ocak ayında başlayacaklarını söyleyen Serkan Kumaş, ek donatılarla proje bedellerinin artabileceğini vurguladı.

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

Burçin Yıldıran Sezen, Aşçıoğlu'nun İş Geliştirme Direktörü oldu!

Aşçıoğlu Grubu’nda İş Geliştirme Direktörlüğü’ne Burçin Yıldıran Sezen getirildi. Sezen’in kariyerinde yerli ve yabancı firmalarda yöneticilik deneyimleri yer alıyor.

İspanya'daki turizm yatırımlarının yüzde 18'i Doğuş Grubu'nun!

Akdeniz çanağının kuzeyinde yaptığı turizm yatırımlarını artıran Doğuş Grubu, tabiri caiz ise İspanya'nın “Kralı” oldu.

KMS Grubu, İran'da 4 projeye imza atacak!

Eskişehirli KMS Grubu İran’ın Kazvin kentinde toplam 370 milyon lira değerinde 4 projeye imza atacak. Projelere önümüzdeki yılın ocak ayında başlayacaklarını söyleyen Serkan Kumaş, ek donatılarla proje bedellerinin artabileceğini vurguladı.

Kale Grubu'nun yatırımları 1.5 milyar dolara ulaştı!

Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kalekim markalarını bünyesinde barındıran Kale Grubu, 58'nci kuruluş yıldönümü ve geleneksel "Seramik Bayramı"nı Çanakkale'nin Çan ilçesinde düzenlediği bir törenle kutladı.

Kale Grubu beş yılda 420 milyon liralık yatırım planlıyor!

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim markalarını bünyesinde barındıran Kale Grubu’nun 58. kuruluş yıldönümü ve "Seramik Bayramı" törenle kutlandı.

Emin Şirketler Grubu 23.yıl dönümünü kutladı!

Tesis ve otomobil 1991 yılında otomobil alımında yaşanan zorluklar neticesinde Türkiye'de farklı bir sistem kurarak otomobil alımını kolaylaştıran Emin Şirketler Grubu 23.yıl dönümünü 600 çalışanı ile birlikte kutladı.

Altın Emlak Şirketler Grubu Emlak Kursu 100. dönem mezunlarını verdi!

Altın Emlak Şirketler Grubu Emlak Kursu 100. Dönem mezunlarını verdi. Bugüne kadar 4 bine yakın emlakçıyı sektöre kazandıran Altın Emlak Şirketler Grubu Emlak Kursu’nda 103. dönem kayıtları başladı...

Gözde Grubu 3 ayda bir sürpriz yatırımlar açıklayacak!

Son 5 yılda İzmir'e bin 500 konut kazandıran ve bunu 3 sene içinde 3 binin üzerine çıkarmayı hedefleyen Gözde Grubu, 3 ayda bir sürpriz yatırımlar açıklayacak.

OYAK Çimento Grubu cirosunu yüzde 20 artırdı!

Bünyesinde Adana, Mardin, Bolu, Ünye ve Aslan Çimento ile beş çimento firması barındıran OYAK Çimento Grubu, 2013'ün ilk altı ayında, geçen yılın aynı dönemine göre cirodasunu yüzde 20 artırdı..

OYAK Çimento Grubu cirosunu yüzde 20 artırdı!

Bünyesinde Adana, Mardin, Bolu, Ünye ve Aslan Çimento ile beş çimento firması barındıran OYAK Çimento Grubu, 2013’ün ilk altı ayında geçen yılın aynı dönemine göre ciroda yüzde 20’lik bir artış yaşadı...

Kale Grubu 56. Kuruluş Yıl dönümü ve Seramik Bayramı'nı kutladı!

1957 yılından itibaren faaliyet gösteren Türkiye’nin lider markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim ve Kale’yi bünyesinde barındıran Kale Grubu’nun, “56. Kuruluş Yıl dönümü” ve “Seramik Bayramı” törenle kutlandı...

KMS Grubu İran projeleri Haberi

KMS Grubu İran projeleri

Eskişehirli KMS Grubu İran’ın Kazvin kentinde toplam 370 milyon lira değerinde 4 projeye imza atacak.


Eskişehir’de bulunan KMS Grubu şirketlerinden KMS Endüstriyel Ürünler San. ve Tic. AŞ, İran’da Kazvin Belediyesi ve Eyalet Yatırım Konseyi ile toplam 370 milyon dolarlık 4 projenin yapımı için anlaşma imzaladı. İran’ın Kazvin kentinde 20 milyon dolarlık alışveriş merkezi, 8.5 milyon dolarlık akvaryum, 100 milyon dolarlık havaalanı ve Tahran-Kazvin arasında 120 kilometre uzunluğunda 240 milyon euro keşif bedelli hızlı tren hattı başlangıç etabının altyapı ve üstyapı projelerini üstlendiklerini belirten KMS Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kumaş, hızlı tren hattının 4 bin kilometrelik İpekyolu’nun başlangıcı olduğuna işaret ederek, önümüzdeki yıllarda yeni hatlarla devam edeceğinin altını çizdi. Projelere önümüzdeki yılın ocak ayında başlayacaklarını söyleyen Kumaş, ek donatılarla proje...