19 / 04 / 2024

kobilere destek verilecek

kobilere destek verilecek

Yüz binlerce işletmeni ilgilendiren destek ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. KOBİ'lere sağlanan KOSGEB desteğinin kapsamı genişletildi. İmalat, bilgisayar programlama ve bilimsel Ar-Ge sektörlerinde faaliyet gösteren daha fazla işletmenin destekten yararlanabilmesi için başvuru koşulları değişti

Bakan Varank açıkladı! 1 milyon TL destek verilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, akıllı dijital teknolojileri geliştiren veya bunları imalat süreçlerinde kullanan KOBİ’lere 1 milyon TL’ye kadar destek vereceklerini açıkladı.

Mansur Yavaş, emeklilere verilecek aylık destek ödemelerini duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından emeklilere verilecek aylık destek ödemelerini duyurdu.

Yüzyılın dönüşümü başlıyor! Her bir konut için 1,5 milyon lira destek verilecek!

Yüzleri güldüren 'Yarısı Bizden' kampanyası ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı “Program çerçevesinde kentsel dönüşüme giren her bir konut için 1,5 milyon TL destek verileceğini söyledi.

Bakanlık açıkladı! Selden etkilenenlere 5 bin lira destek verilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı açıklama kapsamında, Batman ve Zonguldak'ta yaşanan sel felaketlerinden  sonra selden etkilenen vatandaşlar için hane başı 5 bin lira destek verileceğini ve iki şehir için toplam 7 milyon 995 bin liralık kaynak ayrıldığını belirtti. İşt

Üniversite öğrencilerine müjde! 10 ay boyunca aylık 750 lira destek verilecek!

Ümraniye Belediyesi, üniversite eğitimi alan ve ikametgahı ilçede bulunan 593 gence aylık 750 TL eğitim desteği vereceğini açıkladı.

Elektrik faturası fazla gelenler dikkat! Bakanlık resmen açıkladı! 130 ile 260 TL arasında destek verilecek! 

Elektrik faturasını ödemekte zorlanan dar gelirli aileler için devlet 130 ile 260 lira arasında destek veriyor.  Peki kimler elektrik faturası desteğinden faydalanabilir? Elektrik ödemesi destek ödemeleri için başvurular nereden, nasıl yapılıyor? İşte elektrik destek ödemeleri ile ilgili detaylar...

Tarıma 2024 yılında 91,6 milyar Türk Lirası destek verilecek

2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programında tarımsal destekleme bütçesi 2023 senesinde yüzde 59,9 oranında yükseltilerek 63 milyar 379 milyon liraya yükseltildi. Bu bütçenin 2024 senesinde ise yüzde 44,5 oranında yükseliş ile 91 milyar 554 milyon liraya çıkarılması gündemde.

SON DAKİKA: Yağlık ayçiçeği üreticilerine destek tutarı artırıldı: Resmi Gazete'de yayımlandı!

Tarımsal destekleme ödemeleri çerçevesinde Trakya'daki Meriç ve Kuzey Marmara havzalarında yetiştirilen yağlık ayçiçeği için üreticilere ödenecek tutar kilogram başına artırıldı. Peki  yağlık ayçiçeği için kilogram başına ne kadar destek verilecek? 

SON DAKİKA! Arıcılık yapanlara yeni destek müjdesi: Tam bu kadar verilecek! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Organik arıcılık yapanlara kovan başına verilecek destek açıklandı. Konuya ilişkin tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

İBB Genç Üniversiteli burs ödemelerine okkalı zam! Başvurular başladı, binlerce öğrenciye destek verilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi üniversiteli öğrencilere burs vermek için düğmeye bastı. İBB’den genç üniversitelilere 7500 TL eğitim desteği verilecek. İşte detaylar...

Başvurana 750 TL destek ödemesi verilecek! Hemen bu son dakika müjdesine bakın!

Başvuranlara 750 Türk Lirası destek ödemesi verilecek. Ulaşım desteği almak isteyenler hemen tek tek açıklanan bu son dakika müjdesi ile ilgili detaylara bakın...

Yapı Kredi, uçak biletinin 1000 TL'sini verecek. Kampanya detayları açıklandı

Yapı Kredi tarafından sık uçak kullanan ya da uçak kullanmayı düşünen müşterilerine yönelik bir kampanya başlatıldı. Banka tarafından müşterilerinin uçuş maliyetlerine 1000 TL ile destek verilecek.

Çiftçilerin yüzü erken destek ödemeleriyle güldü, gözler şimdi küçükbaş hayvan yetiştiricilerine verilecek ödemede!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Çelik yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı tarımsal destek ödemelerinin öne çekilmesine ilişkin açıklamasının tarım sektörü için mutluluk verici olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı: 3 bin 500 TL ila 60 bin TL arasında destek ödemesi verilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip deprem bölgesindeki gelir kaybı yaşayan balıkçılara  3 bin 500 TL ila 60 bin TL arasında destek ödemesi verileceğini açıkladı.

kobilere destek verilecek Haberi

kobilere destek verilecek

KOSGEB tarafından KOBİ'lere sağlanan desteğinin kapsamı genişletildi. Yeni etaba başvuru yapmak isteyenlerin  21 Haziran-9 Temmuz döneminde e-Devlet'ten başvuru yapılabilecek. KOSGEB,tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından etkilenen imalat ve bu sektörü tamamlayıcı alanlardaki mikro ve küçük ölçekli işletmelere yönelik başlattığı Hızlı Destek Programı'nda, başvuru koşullarının esnetildiği ikinci etaba geçti.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre;  KOSGEB'in teknoloji tabanlı start-up'lar ile salgından etkilenen ve imalat sektöründe faaliyet gösteren mikro ve küçük ölçekli işletmeler için başlattığı Hızlı Destek Programı'ndan daha fazla işletmenin yararlanabilmesi için kapsam genişletildi.

YARARLANACAK İŞLETMELER BELLİ OLDU

Programın yeni döneminde 2019 toplamı ve 2020 toplamı yani 12 aylık dönem gelir kaybı kriterinde dikkate alınacaktır.Gelir kaybı, KDV beyannamesi üzerinden hesaplanmayıp, defter türüne bakılmaksızın hesaplanacak. Yenilikçi genç mikro ve küçük işletmeler bu kriterden...